Vetoomus Lenininpuiston puolesta

Me allekirjoittaneet vaadimme, että Lenininpuiston läpi ei saa rakentaa uutta autotietä Linnanmäelle. Puistoon ei myöskään tule sijoittaa uutta sisäänkäyntiä Linnanmäelle.

Lenininpuisto on arvokas maisema-arkkitehtuurin taidonnäyte. Siellä on useita harvinaisia puita ja kasveja. Puisto on helsinkiläisille tärkeä rauhan ja virkistyksen lähde. Pienestä ja kauniista Lenininpuistosta ei saa lohkaista sen arvokasta osaa ajotien alle.

Liikennemääriltään alati kasvava Sturenkadun sujuva liikenne ei kestä uutta, jopa 5000 autoa päivässä käyttävää suoraa liittymää.

Haluamme myös turvata Åshöjdenin peruskoululle riittävät piha-alueet, ja turvallisen ja pakokaasuttoman ympäristön.


Alppipuiston ja Lenininpuiston hoito- ja kehittämissuunnitelmaan voi tutustua hesingin kaupungin sivuilla.
Osa 1: http://www.hel.fi/static/hkr/julkaisut/alppilenin1_50.pdf (sivut 1- 50)
Osa 2: http://www.hel.fi/static/hkr/julkaisut/alppilenin51_114.pdf (sivut 50- 114 ja sivusta 62 alkaen on juttua Lenininpuistosta)

LYHYT VERSIO: Kaupunkisuunnitteluviraston Linnanmäki, Alppipuisto JA Lenininpuisto: Asemakaavanmuutos osallistumis- ja arviointisuunnitelma  http://www.hel2.fi/ksv/liitteet/oas/1033.pdf

 

 

 

 


Mama Lenin ja Alppivaari    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Mama Lenin ja Alppivaari voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitääkö valtion tukea huippu-urheilua?