VR:n lipunmyynti takaisin Rovaniemelle

VR on lakkauttanut Rovaniemellä ja kahdellatoista (12) muulla paikkakunnalla lipunmyynnin. Lippujen hankkiminen on vaikeutunut merkittävästi, etenkin vanhusväestön osalta. Myös asemien lippuautomaattien käyttö voi olla joillekin asiakasryhmille vaikeaa. Rovaniemi on yksi maamme maakuntakeskuksista mikä tarkoittaa sitä, että kaupunki on merkittävä työssäkäynti- ja asiointialue. Lapin matkailun rooli on erittäin merkittävä Suomen matkailusektorilla. Rovaniemen aseman kautta matkataan paitsi itse Rovaniemelle mutta myös lukuisiin Lapin matkailukeskuksiin ja kuntiin.

VR:n päätös lakkauttaa yksi maamme tärkeimmistä lipputoimistosta on lappilaisten ja matkailijoiden palveluille kohtuuton heikennys, eikä päätös noudata myöskään VR Groupin itselleen määrittämiä arvoja ja strategiaa, jonka mukaan asiakas on toiminnan lähtökohtana.

http://www.vrgroup.fi/fi/vrgroup/vr-group-yrityksena/arvot-ja-strategia/

http://yle.fi/uutiset/rovaniemi_vrn_lippumyymala_pitaa_sailyttaa/8509796

http://yle.fi/uutiset/lapin_liitto_matkailijat_tarvitsevat_vrn_lippumyymalaa/8500460

http://www.uusirovaniemi.fi/kolumnit/1195014306822/artikkeli/rautatieasema+luonteva+paikka+matkakeskukselle.html

Me adressin allekirjoittajat vaadimme, että VR palauttaa Rovaniemen aseman lipunmyynnin pikaisesti jotta aseman lippupalvelut ovat saatavissa viimeistään hiihtolomakauden (vko 8) ja kevään matkailusesongin alettua. 

(Adressin allekirjoitusaika on 21.1 - 7.2.2016. Adressi luovutetaan Rovaniemen kaupungille ja Lapin liitolle edunvalvontatyön tueksi) Adressi luovutetaan 9.2. VR:n johdolle. 

 

 


Olli-Pekka Salminen    Ota yhteyttä adressin tekijään