YLE: peru virheellinen lausuntosi hampusta!

Tervehdys,

 

tänään tuli tällainen vastaan:

 

http://yle.fi/uutiset/laakekannabis_saamassa_myyntiluvan_suomessa/6271283

 

Itseasiassa jokainen meistä on hampunkäyttäjä, vaikka ei itse kasvia käyttäisikään sillä ihmisen äidinmaidossa on luonnostaan samoja kannabinoideja mitä hampussa. Miksi siis amerikasta peritty malli niin kiivaasti vastustaa kaikkea luonnollista? Toimiiko valtiomme ja YLE kansalaistensa vai suuryritysten edun mukaan?

 

http://www.naturalnews.com/036526_cannabinoids_breast_milk_THC.html

 

Voivoi taas kansaa viedään kuin pässiä narussa.. Synteettinen "hamppu" ei ole hamppua, vaan synteettinen kemikaali, joten itse otsikko on valhetta: hyvin tehty yle. Synteettiset aineet aiheuttavat syöpää ja eivät edes synteettiset vitamiinit toimi, vaan aiheuttavat vanhemmassa väestössä kuolemia jopa.

Lisäksi, yle voisi puhua sitä Suomea kun kerran Suomessa asutaan: se on hamppu, kannabis on amerikkalainen sana. Taitaa koko Suomen valtio olla nykyään Amerikan edustaja, hmm?

Tää kuvaa taas hyvin sitä, kuinka sairaassa maassa me eletään.. Oman valtion tiedotus väittää ihan pokkana, että synteettinen kemikaali on kasvi. Ja pahinta tässä se, että niin monet ihmiset ovat myös sairaita ja tällainen ajatus ei heille tuota minkäänlaista päänvaivaa.. Varsinaista mielikontrollia.

 

Hamppu itsessään ei ole millään tavalla vaarallista, päinvastoin: uudet tutkimukset osoittavat sen jopa korjaavan aivoja esim. alzheimerin taudissa tai alkoholin tuhoavilta vaikutuksilta. Hamppu myös parantaa syöpää, joten on suorastaan saatanallista tehdä synteettinen ja vaarallinen kemikaali, kun luonnosta löytyy se oikea aine!

 

Mutta tämä on tätä jatkumoa, kun luonnosta tehdään rikollinen ja kaikki synteettiset mömmöt ovat maailman pelastus. Amerikassahan on nykyään laitonta raakamaito jo, SWAT tiimit ratsaavat luomukauppiata ja tuhoavat kaiken. Kovaa vauhtia myös EU alueella tehdään yrteistä kuten valkosipuli laittomia kasvattaa: ainoastaan lääkeyhtiöt saavat niitä kohta enää tehdä.

 

Asiasta tekee vielä pahemman juuri tämä valehtelu, että synteettistä kemikaalia markkinoidaan hamppuna. Kohta kai maito ja muutkin luonnontuotteet tehdään tehtaissa ja kaikesta luomusta tulee laitonta? Tähän suuntaanhan ollaan nyt kovaa vauhtia menossa. Mitä sairaampia ihmiset ovat, sitä enemmän lääkeyritykset tienaavat. Mitään muuta syytä tässä ei lienekään sitten: "follow the money."

 

Minulla on kuitenkin synnyinoikeus nauttia luonnon antimista parhaaksi katsomallani tavalla. Tämä on varkaus ja rikos ottaa tämän perusoikeuteni pois. Niinpä kun yle tällä tavoin puolustaa järjestäytynyttä rikollisuutta, niin kyseisen laitoksen pitää muuttaa toimintatapansa tai sitten se suljetaan lain vastaisena.


http://www.youtube.com/watch?v=hMM_T_PJ0Rs

 

Mainitaanhan itse raamatussakin hamppu perin voimakkaasti jopa hyvänä kasvina mm. rentoutumiseen, miksi siis valtiomme niin kiivaasti sitä vastustaa? Onko valtiomme itseasiassa, saatananpalvoja siis?

 

http://www.equalrights4all.org/religious/bible.htm

 

http://ccguide.org/bible.php

 

Lähteet:

 

http://emperor.wikidot.com/alkusanat

 

http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/7600-savon-palmu

 

http://forum.bonekobrothers.com/%28%29-luonnonmukaisen-elaman-ylivoimaisuus-%28%29/luonnollisen-elaman-ylivoimaisuus!/

 

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2010/01/codex-alimentarius.html

 

http://www.naturalnews.com/033220_Rawesome_Foods_armed_raids.html


Henri Markku Mikael Lentonen    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Täytä alla oleva lomake allekirjoittaaksesi tämän adressin, jonka on laatinut Henri Markku Mikael Lentonen. Adressin tekijä näkee kaikki antamasi tiedot.


TAI

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Tulisiko asuntolainojen korkovähennykset poistaa?