Yle Puheen Akti-ohjelmaa ei pidä lopettaa!

Eräs Yle Puheen parhaimpia ohjelmia on ollut arkiaamupäivisin lähetettävä Akti. Kuuntelijoilla ollut mahdollisuus ottaa kantaa tai kertoa omia kokemuksiaan päivänpolttavista asioista. Ohjelman juontajat ovat omalla leppoisalla, sympaattisella sekä empaattisella  osaamisellaan saaneet kuuntelijat avautumaan kulloinkin keskusteltava olleesta aiheesta. Ohjelman sielu ovat olleet lukuisat ohjelmaan soittaneet, jotka ovat omalta osaltaan Aktia tehneet. Nyt Yle on vähentämässä suoria kontaktiohjelmia, ja Aktin tulevaisuus on vaakalaudalla. Millään podcastilla ei korvata suoraa yhteyttä kuuntelijoihin. Me allekirjoittaneet vetoamme Yleen ja Ylen hallintoneuvostoon Aktin jatkamisen puolesta. Akti on se oikea kansanradio!

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Martti Ratia voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…