Yleinen Sauna Jyväskylään

Yläkaupungin Saunaseura haluaa avata Yleisen Saunan Jyväskylään - tilatkin ovat jo löytyneet - Kärpänkuja 16 / Jyväskylä Halssila. Tuetko hankettamme?

Olemme satsanneet hankkeeseen huomattavan määrän rahaa ja tehneet paljon töitä  vahvalla talkoohengellä. Yleinen saunabuumi on nähtävillä joka puolella, ja myös julkinen valta-esim. Joensuu-on ollut vahvasti mukana näissä hankkeissa. Asemoimme itsemme nimenomaa 3 sektorin toimijaksi; teemme tätä yhdistyspohjalta, emmekä hinnoittele esim. saunan käyntimaksuja markkinaehtoisesti, vaan pyrimme korostamaan saunakulttuurin ohella yhteisöllisyyttä, joka on näkynyt jo nyt lukuisissa yhteydenotoissa, joissa on korostunut saunan historia ja kansalaisten omat kokemukset Hakalan saunasta. 

Keski-Suomi on pyrkinyt profiloitumaan  Saunamaakuntana – mutta yleisiä saunoja Jyväkylässä ei ole enää ainuttakaan. Olemme selvitelleet asiaa rakennusvalvonnan kanssa ja aluksi näytti, että projekti etenee hyvässä hengessä. Mutta purkutöiden ja uuden rakentamisen aloittamisen jälkeen on alkanut vaikuttaa yhä vahvemmin, että Yleinen Saunatoiminta nähdään nimenomaan rakennusvalvonnassa pikemminkin haittana ja jopa osin laittomana (!) toimintana.

 

 


Ari Rusanen pj Yläkaupungin Saunaseura ry    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Ari Rusanen pj Yläkaupungin Saunaseura ry voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…