Yli 70 vuotiaat viralliseen ulkonaliikkumiskieltoon välittömästi.

Kun hallitus toi julki linjauksensa että ikäihmisten tulisi pysyä kotona, tämä herätti näissä jonkinlaisen kapinahengen. Kaupoissa on päivisin isompi määrä ikäihmisiä kuin ennen, he kuluttavat siellä enemmän ikaa ja hakeutuvat jopa suurempiin porukoihin naureskelemaan että meitä ei mikään virus määrää. Tästä aiheutuu se vaara että heidän matalasta sairastumiskynnyksestään johtuen terveydenhulto menee ihan pian todella tukkoon ja esim. astmalapset, syöpälapset ym erityisryhmät jotka eivät itse voi päättää kohtalostaan joutuvat hengenvaaraan - ja kaikki vain siksi koska ikäihmiset ovat sitä mieltä että heitä ei määräillä. Vetoamme teihin hallitus ja viranomaiset että tämä todellinen riskiryhmä, josta on kaikkein suurin riski toisten terveydelle, laitettaisiin koko pandemian ajaksi ulkonaliikkumiskieltoon tuntuvien sakkojen tai lukkojen taakse joutumisen uhalla. 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Tero Virtanen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Luotatko nykyhallituksen kykyyn ratkaista maan talousongelmat?