Kivinokka uudelleen kansanpuistoksi – vetoomus kaupungin päättäjille


Vieras

#101

16.05.2014 09:04

Eikö menen rakennussuunnittelijoiden & päättäjien tajuntaan rakentaa YLÖSpäin, eikä vain matalaa tönöä mahdollisimman ahtaasti! Pitää olla tilaa puistoille mahdollisimman paljon, koska luonto tuo terveyttä; samoin tilaa myös parkkixille ja lumelle, teille tulevaisuuttakin ajatellen jne... Siis: KORKEAA ja AVARAA rakentamista, eikä kaikkien pidä tuppautua pienelle alueelle matalasti...
Kiitos vielä kerran

#102 Kiitos !

13.06.2014 06:48

On erinomaista että kaupunkisuunnittelulautakunta ja sen jälkeen vielä kaupunginhallitus äänesti Kivinokan virkistyskäytön puolesta kesäkuussa 2014. Kiitos tästä kuuluu Sosialidemokraateille, Vihreille, Vasemmistoliitolle, Ruotsalaiselle kansanpuolueelle, Perussuomalaisille sekä Suomen Keskustalle. Me nykyisin elävät ja tulevat sukupolvet tulemme riemuitsemaan tästä kaukonäköisestä päätöksestä. On hieno huomata että yleisen hyvän aate ei vielä ole kuollut. Laajapohjainen ideointi alueen kehittämiseksi voi nyt päästä alkuun. Se tulee hyödyttämään kaikkia helsinkiläisiä.

Vieras

#103

02.08.2015 10:20

Kivinokka on ollut vakituinen ja säännöllinen ulkoilualue minulle ja perheelleni jo lähes kaksikymmentä vuotta. Siellä on ainutlaatuinen tunnelma ja kylämäinen ilmapiiri. Helsingin rantoja ei saa rakentaa vaan ne pitää säilyttää kaupunkilaisten ulkoilu -ja rentoutumiskeitaina. Olen päiväretkeillyt Kivinokassa lasteni kanssa kun he olivat pieniä, nykyään lenkkeilen siellä koirani kanssa ja tulevaisuudessa voin toivottavasti nauttia Kivinokan ainutlaatuisesta luonnosta ja rauhasta sekä siellä tapaamieni ihmisten ystävällisyydestä lastenlasteni kanssa.

Vieras

#104

18.10.2015 06:09

Kivinokka on kaunis luontoulkoilualue. Kuin satumetsä. Siellä rentoutuu luontoretkillään. Ei saa hävittää!