PELASTAKAA KOIRAMME!!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista PELASTAKAA KOIRAMME!!.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.10.2014 17:46


Andreas

#227 Re: Kaikki ei kohdallaan

24.10.2014 17:53

#19: Bastet - Kaikki ei kohdallaan 

 No kyllä tuosta paistaa läpi ettei koiraa ole hoidettu hyvin. Suomessa saa/pystyy lain mukaan eläimen hommaamaan lähes kuoleman porteille ilman huostaanottoa. Yhden eläinlääkärin mielipide ei vaikuta asiaan millään tavalla. Itse opiskelen Viikissä ja lain mukaan koirasta tehdään kuntoarvio.  Todella harvoin koiria otetaan huostaan samantien, ainoastaan silloin kuin vaikuttaa siltä että ilman välitöntä hoitoa eläin menehtyy. Yleensä neuvotaan hoidossa jne.  Joten aloittaja puhuu täyttä pask aa.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

25.10.2014 11:57



Vieras

#229 Re: Re: Re:

25.10.2014 11:59

#225: Aleksi - Re: Re:  

Minäkin toivoisin, ettei Suomessa vietäisi/ huostaanotettaisi koiria heppoisin perustein. Mutta valitettavasti asia on toisin. Koira Dixie ei todellakaan ollut hirveässä kunnossa silloin kun se huostaanotettiin pysyvästi. Koira ei ollut välittömässä hengenvaarassa silloin kun se huostaanotettiin pysyvästi. Koiran isäntäväki oli kotona kaikessa rauhassa eikä koiralla ollut mitään hätää eikä varsinkaan koira ollut hengenvaarassa silloin kun se huostaanotettiin pysyvästi. Sitähän minäkin tässä juuri ihmettelen miten Dixie voidaan huostaanottaa pysyvästi, kun Dixie ei ole ikinä ollut nälkäkuoleman partaalla, vaan Dixie on aina ollut hyvinsyönyt, sillä on ollut aina hyvä ruokahalu ja sillä on ollut aina ruokaa ja vettä tarjolla. Mutta Dixie on huostaanotettu pysyvästi. Dixie on ollut omistajallaan ja samassa perheessä koko elämänsä ajan. Me kaipaamme Dixietä aivan mielettömän paljon ja tiedän, että Dixie kaipaa meitä.

 

T. Adressin tekijä 

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

25.10.2014 12:08



Vieras

#231

26.12.2014 04:20

Minun on jotenkin vaikea uskoa, että tällä tavalla saa toimia eli kirjoittaa totuudenvastaisia ja epärehellisiä kertomuksia koirasta ja koiran olosuhteista ja näillä väärillä perusteilla saa otettua koiran huostaan koko koiran loppuelämän ajaksi. Koira Dixie oli käynyt joka vuosi yksityisillä eläinlääkäriasemilla säännöllisesti ja kukaan muu ei ikinä puhunut, että koira Dixie pitäisi lopettaa paitsi Viikin ko. valvontaeläinlääkäri. Hyvää Joulua pikku-Dixielle missä lienee sitten oletkin! Sinua kaipaavat omistajasi ja koko perhe!! Toivomme, että olisit meidän luona!! Emme tiedä mihin lakiin perustuu se, että koiran asioista/kohtalosta emme saa tietää mitään.

 

T. Adressin tekijä

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

02.01.2015 03:16


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

06.01.2015 13:53


Höpö höpö itsellesi!!!

#234 Re: Höpö höpö

14.02.2015 16:02

#47: Elli - Höpö höpö 

 "Kukaan eläinlääkäri ei vie kenenkään koiraa, ellei ole kyse vakavasta eläinsuojelurikoksesta".

Mistä tiedät? Avaa silmäsi, ei tämä Suomikaan niin viaton ja virheetön maa ole!

Viedäänhän perheistä lapsiakin ilman syytä. Ja usein, juuri silloin kun viranomaisten pitäisi TODELLAKIN puuttua asiaan, he jättävät kaiken sikseen, ummistavat silmänsä, kunnes lapsi on kuoliaaksi pahoinpidelty tai muuta sellaista vähemmän hauskaa.

VÄÄRIÄ PÄÄTÖKSIÄ TEHDÄÄN! Se vain ON niin, ja nämä vääryydet jatkuvat niin kauan kuin niiden sallitaan jatkuvan.

En tiedä miten asian laita on kyseisessä tapauksessa, mutta sen tiedään, että VÄÄRYYKSIÄ tapahtuu koko ajan, sekä eläinten, että ihmisten suhteen.

Vääriä arvioita, vääriä diagnooseja, vääriä hoitoja, vääriä päätöksiä ja aivan liian usen päätösten tekijät itse pääsevät kuin KOIRA VERÄJÄSTÄ!!!

Mitä useampi meistä reagoi, sitä parempi!!

Itse Einstein on sanonut: Maailma on pirullinen paikka, ei pirullisten ihmisten takia, vaan sen takia että on niitä jotka eivät tee asioille mitään!!! (vapaa käännös englannin kielestä)

 

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.02.2015 19:30


Huolestunut biologi

#236

16.02.2015 19:01

Lähetin löytöeläintalon sähköpostiin vetoomuksen koiran palauttamiseksi. En tiedä, voisiko auttaa, jos sinne lähettäisi mahdollisimman moni postia koiran palauttamiseksi ja jos ihmisiä saataisiin koottua enemmän, voisi rakennuksen eteen järjestää mielenosoituksen. Kohtuuttoman pitkä aika vangita viaton koira kotihoidosta häkkiin.

Alla lähettämäni viesti sähköpostiin:

loytoelaintalo@loytoelaintalo.fi

Viestiäni voi korjailla ja käyttää

 

Vuonna 2013 huostaanotettu koira Dixie

Hei,

En oikeastaan ikinä lähde tutkimaan yksityishenkilöiden adresseja, mutta tämä adressi pisti silmään allekirjoittaessani Talvivaara-adressia. Toimintanne vaikuttaa todella omituiselta toiminnalta koiran huostaanotoissa. 

Tiloissanne on perhekoira, joka perusteetta huostaanotettu hoitavasta perheestä asumaan vankeuteen Viikkiin. Tilanne eivät sovi koiran pidempiaikaiseen säilytykseen. Perusteita säilytykselle ei ole, joten palauttakaa koira pikimmiten kotihoitoon perheeseensä.

Tällainen perusteeton huostaanotto on eläimen täysin kohtuuttoman byrokraattista sekä julmaa kohtelua ja tilanne on välittömästi korjattava.

Alla linkki keskusteluun, jossa adressin perustaja on vastannut mielestäni erittäin asiallisesti asiasta tiedusteleville:

http://www.adressit.com/keskustelu/77336

Terveisin,

(Jätän oman nimeni tästä sivustolta pois)

 

viestiäni saa halutessaan muokata/korjata/käyttää

 

Kyselijä

#237 Mikä tilanne

16.02.2015 21:41

Mikä on tämänhetkinen tilanne Dixien kanssa?


Vieras

#238 Re:

19.02.2015 15:37

#236: Huolestunut biologi -  

Suuren suuri kiitos sinulle, kun autat koiran omistajaa ja koko perhettä ja koiraa Dixietä hädässä!! Olen sinulle palveluksen velkaa! Olen huolissani koirasta, Dixiestä, kun Dixie kuulosti silloin niin itkuiselta Viikin ikkunattomassa koirankopissa yksinään. Dixie lopetti silloin itkemisen hetkeksi, kun kuuli oman perheensä äänet Viikin rakennuksen ulkopuolelta. En tosiaan yhtään tiedä mitä Dixielle kuuluu nykyään. Dixien omistajalta on salattu tiedot Dixiestä, mitä Dixielle on tehty jne. Sieltä ei suostuta kertomaan tietoja Dixiestä ja he vetoavat siinä asiassa heidän käytäntöönsä. Mutta käytäntö ei luullakseni ole sama asia kuin laki.

 

T. Adressin tekijä

Kiire

#239 Onko eläinlääkäri sairas

20.02.2015 16:17

Tulee mieleen noin brutaalista toiminnasta että eläinlääkäri on menettänyt mielenterveytensä. Erittäin nopeasti saatava esimies ajantasalle tapahtumista, lisävahinkoa tulee tapahtumaan niin kauan kuin hoitaa tehtäviään.

 

 

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

21.02.2015 10:28


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

23.02.2015 17:10


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.02.2015 19:17



Vieras

#243

23.04.2015 12:46

Dixie nautti kotonaan elämästään hyvinsyöneenä- ja juoneena ja lepäsi jalat kattoa kohti hyvin tyytyväisen ja rentoutuneen näköisenä. Lisäksi eräs japanilainen naisturisti ihaili paljon Dixietä ja monet muutkin kehuivat, että miten kaunis koira Dixie on. Tilanne on tällä hetkellä se, että koiraa ei ole saatu vieläkään takaisin ja valitukset ovat ilmeisesti kaikuneet ns. "kuuroille korville". Koira Dixie järkyttyi jouduttuaan lähes 9 vuoden kotona olon jälkeen Viikkiin ja itki siellä. Kova on ikävä Dixietä kohtaan.

 

T. Adressin tekijä 

huvittunut

#244 Koiran nimi

25.04.2015 06:37

Koiran nimeksi kirjoitettiin aiemmin Tessu (16.1.2014) ja nyt se onkin Dixie? 


Vieras

#245 Re: Koiran nimi

25.04.2015 10:21

#244: huvittunut - Koiran nimi 

 

En ole ikinä kirjoittanut, että koiran nimi olisi Tessu. Sen kirjoitti joku muu. Itse olen kirjoittanut koko ajan, että koiran nimi on Dixie ja se on koiran oikea nimi.

 

T. Adressin tekijä 

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

25.04.2015 11:57


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

25.04.2015 12:00


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

25.04.2015 12:01


Kanerva

#249 Re: Re: Kaikki ei kohdallaan

25.04.2015 17:17

#22: - Re: Kaikki ei kohdallaan 

 Jos kerran vuosittain on käyty eläinlääkärissä 1-3 kertaa, niin kyllä jotain on vialla. Rokotukset tarvii tehdä vaan 2 vuoden välein ja se riittää tarkastukseen samalla, että kaikki hyvin. Jotain on vialla, jos pitää useammin käydä varmistamassa. Ja jos edes murto-osa noista rokotuksista yli jäävistä käynneistä on turkin ajelua, niin pahasti on laiminlyöty koiran turkinhoito, oli kuinka paljon karvaa tahansa. Lisäksi koira ei osaa valittaa kroonista kipua.


Vieras

#250 Re: Re: Re: Kaikki ei kohdallaan

25.04.2015 17:52

#249: Kanerva - Re: Re: Kaikki ei kohdallaan 

Koiran omistajalla on MONEN KYMMENEN VUODEN KOKEMUS KOIRIEN JA KISSOJEN HOITAMISESTA. Joten todellakin Dixien omistaja tietää mitä tekee. Ja se on täysin varmaa, että koiralla ei ollut kipuja, jos olisi ollut, niin koiran omistaja olisi varmasti vienyt koiran hyvin nopeasti eläinlääkäriin. Se että koiraa on joka vuosi käytetty eläinlääkärissä kertoo vain sen, että koiraa Dixietä on todellakin hoidettu kaikin keinoin ja Dixien omistaja todellakin rakastaa ja välittää koirastaan todella paljon ja Dixien omistaja on tauotta ja ilman lomia hoitanut Dixietä. Olen itse nähnyt, että Dixien omistaja on hoitanut Dixietä jokaikinen päivä ja ihailen Dixien omistajaa, koska hän on hoitanut niin hyvin Dixietä. Mielestäni on todella ikävää, että koiran omistajalta on otettu koira pois ja hän on joutunut tällaisten tapahtumien uhriksi ja kärsimään Dixien poisviennistä ja koko tapahtumasta ja että Dixien omistaja yritetään leimata käsitykseni mukaan ja mielestäni hänet yritetään leimata joksikin eläinrääkkääjäksi, jota Dixien omistaja ei missään nimessä ole.

 

T. Adressin tekijä