PELASTAKAA KOIRAMME!!

Ota yhteyttä adressin tekijään

ALLEKIRJOITUKSIA TARVITAAN LISÄÄ! Pelastakaa koiramme!!

2014-04-18 18:58:29

Hei!

Allekirjoituksia tarvitaan lisää tähän adressiin koirien ja kissojen hyväksi! Eilen katseltuani Viikin löytöeläintalon nettisivuja, huomasin että Viikin löytöeläintaloon on tuotu kummallisen paljon lisää koiria, joista osa on laitettu myyntiin. Epäilen, että suurin osa kissoista ja koirista on viety niiden omistajilta. Kissoja ja koiria säilytetään Viikissä vankilamaisissa olosuhteissa pienessä kopissa eivätkä ne saa olla toistensa seurassa ja epäilen, että löytöeläintalon hoitajat eivät käy usein katsomassa koiria. Lisäksi tämä kyseinen valvontaeläinlääkäri on palannut nyt huhtikuussa takaisin töihin. En ole saanut ladattua lisänäkyvyyttä tähän adressiin pariin päivään, jostain syystä lisänäkyvyyden lataus ei toimi, sen takia tämä adressi ei näy adressit.com:ssa alapalkissa, joka tietysti vähentää tulevien allekirjoitusten määrää. En tiedä miksi lisänäkyvyyden lataus ei toimi.

 

 

Ystävällisin terveisin,

Adressin tekijä

 

 


Suvi S.



Jaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.