PELASTAKAA KOIRAMME!!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista PELASTAKAA KOIRAMME!!.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

02.06.2014 20:23



Vieras

#152 Re:

02.06.2014 20:39

#148: -

Naapureitteni tekemisistä en tiedä. Alkoholia kukaan meistä meidän perheessä ei käytä. Koiralla ei ollut tulehtuneen näköiset silmät eikä muutakaan sellaista. Koira ei ole aggressiivinen eikä koira käynyt tarkastajan päälle, päinvastoin, koira pelkäsi tarkastajaa ja yhden perheenjäsenen piti auttaa tarkastajaa koiran pitämisessä tarkastajan luona, koska koira ei halunnut olla tarkastajan luona, vaan koira meni perheenjäsentensä luokse. Minäkin pelkäsin ja pelkään kyseistä tarkastajaa, vaikka olen ihminen.

Minä en vihjaile yhtään mitään, vaan sanon totuuden, miten paljon koira ja koiran omistaja ja muu perhe on kärsinyt tämän huostaanoton takia.

 

T. Adressin tekijä

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

02.06.2014 20:49



Vieras

#154 Re:

02.06.2014 21:13

#149: -

Tuo ei pidä paikkaansa. Kuulimme, kun koira itki Viikin löytöeläintalossa vielä syksyllä v. 2013. Luulisi, että koiran omistajalla olisi oikeus tietää, mitä koiralle on tehty ja mitä koiralle kuuluu. Sensijaan koiran tiedot on salattu koiran omistajalta ja koira on piilotettu. Koiran omistaja ja koko perhe joutuu elämään luulojen ja pelkojen varassa päivittäin, ja pelkäämään mitä koiralle on tehty ja miten koiraa kohdellaan.

 

T. Adressin tekijä

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

02.06.2014 21:25



Vieras

#156 Re: Re:

03.06.2014 06:57

#152: - Re:

Kysyjä ei kysynyt oliko koiralla tulehtuneen näköiset silmät vaan antoi esimerkin ymmärrettävästä tilanteesta, jossa olisi helposti syntynyt väärinkäsitys. Se että tässä nyt justkuvasti vain kielletään mitään pahaa tapahtumasta ei auta mikäli kenelläkään muulla kuin adressin tekijällä ei ole tiedossa mistä rikkomuksesta eläinlääkäri syytti. Ulkopuolisen näkökulmasta tässä voi olla kysse ihan misstä tahansa niin kaikkien mahdollisten tilanteiden kieltäminen ei kauheasti auta vakuuttamaan että koiraa on pidetty hyvin. Mistä tässä ulkopuolisena voi tietää onko eläinlääkärin lausunnossa mainittu mitään adressin tekijän tässä mainitsemia juttuja kuten ruokinta tai ulkoilutus ynnä muuta. Antaa nyt vain kuulua se eläinlääkärin lausunto.

Kyllä tämä itsepäinen piilottelu alkaa vaikuttaa siltä, että eläinlääkäri on osunut naulan kantaan eikä omistaja koe itsekään kykenevänsä väitöksiä kumoamaan. Kukaan ei kiistä että tilanne olissi ollut perheelle ja koiralle rankka, mutta se ei sano eläinlääkärin perustelujen olevan vääriä. Ei sano sekään, että adressin tekijä ja tämän koira eivät pitäneet eläinlääkäristä. Vaikka henkilö olisi miten epämiellyttävä (mitä en tässä nyt välttämättä lähtisi allekirjoittamaan) niin kyllä ne kusipäätkin joskus oikeassa ovat.

Nyt saisi luvan riittää se ihmisten tunteisiin vetoaminen ja jääräpäinen kaiken kieltäminen, antaa nyt vain kuulua ne eläinlääkärin perustelut. Ei se auta että väen vänkään jatkaa kaiken kieltämistä kun kaikilla on tiedossa, että jostain syystä se koira on kuitenkin kotoaan viety ja siihen tarvitaan kyllä perustelut. Jos omistajalla on jotain fiksua sanottavaa eläinlääkärin mielipidettä vastaan niin eihän se eläinlääkärin lausunnon julki tuominen mitään haittaa tee. Nyt kun sitä lausuntoa näin piilotellaan niin eipä ole muuta vaihtoehtoa kuin olettaa eläinlääkärin olevan oikeassa. (Ja nyt ihan vinkiksi adressin tekijälle että pahennat kyseistä mielikuvaa vastaamalla vain "Ei ole oikeassa, väärässä on. Me ollaan aina koiraa pidetty niin hyvin ja joka päivä hoidettu." Tuo ei sano mitään muuta kuin haluttomuudesta tuoda eläinlääkärin sanomiset julki, mikä entisestään vahvistaa kuvaa siitä, että eläinlääkäri on osunut oikeaan.)


Vieras

#157 Re: Re: Re:

03.06.2014 09:43

#156: - Re: Re:

No ei tämä ainakaan ole ollut miellyttävä kokemus koiralle, koiran omistajalle ja perheelle. Mielestäni valvontaeläinlääkärin pitäisi olla asiantuntija, eläimistä pitävä, asiakaspalvelutaitoinen ja empaattinen ja sellainen, jonka kanssa pystyy puhumaan.

Ei kai voi olla tarkoitus, että valvontaeläinlääkäri voi/saa kirjoittaa mitä tahansa tarkastusraporttiin/päätökseen, vaikka se ei pidä paikkaansa ja ei kai voi olla tarkoitus, että valvontaeläinlääkärin puhe on yksinpuhelua.?! Minun käsittääkseni valvontaeläinlääkärin pitäisi kysyä kysymyksiä ja tietenkin kuunnella mitä ihmisillä on sanottavaa.

 

T. Adressin tekijä


Vieras

#158 Re: Re: Re: Re:

03.06.2014 10:16

#157: - Re: Re: Re:

Kuten sanottu, selvähän se on että kivaa ei ole kenelläkään. Sen alleviivaaminen ei millään tavalla kumoa eläinlääkärin lausuntoa. Vain sitä vastaan argumentoinnilla olisi mitään vaikutusta. Jos ei eläinlääkärin kanssa pysty aiheesta puhumaan niin ei sen lausunnon kumoaminen onnistu muillekaan puhuessa jos nämä muut ihmiset eivät ole eläinlääkärin lausuntoa kuulleet. Tässä kohtaa alkaa muutenkin vaikuttaa että omistajan olisi aika miettiä olisiko kyse kuitenkin siitä oman kommunikointikyvyn puutteesta. Ainakin tämän kommenttiketjun perusteella niin olisi helppo olettaa. Kuka tahansa näkee keskustelun junnaavan paikallaan siksi, ettei eläinlääkärin lausuntoa ole tuotu julki. Kaikki siitä kyselevät ja omistaja vain selittää kuinka eläinlääkäri on ihan kamala ja epäreilu tyyppi ja kuinka kaikilla on rankkaa. Valitettavasti se ei edelleenkään  vastaa siihen, että tässä tilanteessa se eläinlääkärin mielipie on aika pirun olennainen homma ja jos se olisi tiedossa niin ehkä täällä joku voisi auttaakin asiassa. Mutta niin kauan kuin sitä salaillaan niin kenelläkään ei ole muuta vaihtoehtoa kuin olettaa, että omistajalla on syytä olla kertomatta sitä.


Vieras

#159 Re: Re: Re: Re: Re:

03.06.2014 10:33

#158: - Re: Re: Re: Re:

No olen/olemme ainakin yrittäneet puhua valvontaeläinlääkärin kanssa useamman kerran tuloksetta. Koen, että minua/meitä ei kuunnella eikä meidän kanssa puhuta, vaan valvontaeläinlääkärin puhe on yksinpuhelua. Nämä valvontaeläinlääkärin kirjoitukset on laitettu Hallinto-oikeudessa salaisiksi enkä itsekkään haluaisi niitä valheita toistella, koska mielestäni ne ovat pöyristyttäviä.

 

T. Adressin tekijä


Vieras

#160 Hallinto-oikeuden toiminta

03.06.2014 11:09

Nyt on ymmärretty hallinto-oikeuden toiminta (tahallaan?) väärin.
Hallinto-oikeudessa EI määrätä, etteikö ihmiset itse voisi kertoa, mitä heille on sattunut.
Kyllä jokainen, joka kokee tulleensa kaltoinkohdelluksi, voi itse kertoa, mitä tapahtui. Etenkin tällaisessa adressissa.
Itse asiassa usein kun ihmiset hakevat tällä tavalla netissä apua, he ensin julkaisevat ne päätöstekstin syytteet ja sen jälkeen kohta kohdalta perustelevat, miksi ne ovat väärin. Vain tällä tavalla lukijat saavat tapauksesta kokonaiskuvan ja voivat sitten joko tukea tai olla tukematta.

Adressin tekijä:
Kerro nyt edes suurin piirtein, mitä ell valehteli. Mitä hän väitti, että koirallanne on.
Kyllä me jo tiedetään, että ne oli "valheita" ja "väitteitä". Mutta MITÄ NE SISÄLSI. Kerro ASIASISÄLTÖ. Tyyliin

ell väitti, että koiramme on ________________
hän valehteli, ettei koirallamme ole ________________
lisäksi hän päätti yksipuolisestä, ettemme me _______________
päätöksessään hän vetosi eläinsuojelulain ____________ pykäliin.

Täytä viivat, niin pelaat avointa peliä ja saat luultavasti lisää allekirjoituksia.

Vieras

#161

03.06.2014 11:17

No jos nyt ovat niin pöyristyttäviä valheita niin eipä tässä voi sitten muuta olettaa kuin että kyseessä on ihan kunnon pahoinpitely- tai heitteillejättösyytteitä. Jos omistaja ei ole oikeudessakaan pystynyt mitenkään niitä kumoamaan niin voidaan vain olettaa koiran olemuksessa olevan jotain fyysisiä todisteita, jotka tukevat eläinlääkärin kantaa asiaan. Ja keskustelusta päätellen eläimen takia on ulkopuolisilla ollut huoli jo pidempään. Se ei sano että koiraa olii kaikin puolin kohdeltu huonosti, onhan sitä voitu ruokkia ja ulkoiluttaa ja turkkia hoitaa. Valitettavasti vaan jo yksikin koiran hyvinvoinnin osa-alue on laiminlyöty tai muuten vaarannettu niin ei ssitä voi niillä muilla korvata. Tämän viestiketjun ja etenkin koiran poisviennin syyn salailun perusteella ei oikein voi kuin olettaa, että koiran huotaanotto on ollut ihan perusteltua. Eipä tässä kukaan muu voi auttaa tietämättä koiran huostaanoton syyn perusteita, paha on mitään vastaan lähteä argumentoimaan tietämättä mitä vastaan siinä argumentoi.

Vieras

#162 Re:

03.06.2014 11:37

#161: -

Koiran omistaja (nainen) on kiltti ja mukava ihminen eikä hän ole tosiaankaan ikinä jättänyt koiraa heitteille eikä tosiaankaan ole ikinä pahoinpidellyt koiraa. Olemme todella eläinrakkaita ihmisiä! Rakastan eläimiä niin paljon, etten pystyisi ikinä tekemään mitään pahaa yhdellekkään eläimelle. Todellakin, koiran omistaja on hoitanut koiraansa joka päivä ilman mitään lomia ja muutkin ihmiset ovat hoitaneet kyseistä koiraa.

 

T. Adressin tekijä


Vieras

#163

03.06.2014 11:53

Minun mielestä se ei ole reilua, että tullaan etukäteen ilmoittamatta toisten kotiin ja kun samaan aikaan koiran omistaja sattui olemaan suihkussa, niin koiran omistaja oli puolustuskyvyttömässä asemassa valvontaeläinlääkäriin verrattuna. Ja sen pienen hetken eli noin puoli minuuttia, kun valvontaeläinlääkäri vietti koiran omistajan kanssa eteisessä, niin valvontaeläinlääkäri ei esittänyt kysymyksiä koiran omistajalle koskien koiraa, eikä todellakaan kuunnellut koiran omistajaa, vaan sanoi että laita allekirjoitus tarkastuspäätökseen/tarkastusraporttiin, jonka koiran omistaja kieltäytyi allekirjoittamasta, koska tarkastusraportissa oli valheita.

T. Adressin tekijä


Vieras

#164

03.06.2014 12:45

Voisi nyt tässä vaiheessa jo tajuta ettei sen oman näkjökantansa toistelulla ad nauseum ole mitään merkitystä jos kenelläkään ei ole tiedossa niitä toisen puolen väitteitä. Kerro nyt vain että mitä se eläinlääkäri sinun mielestäsi valehteli niin ehkä sitten tämä etenee.

Vieras

#165

03.06.2014 13:15

Olitko jättänyt oven auki, vai miten tarkastaja pääsi sisään sinun ollessasi suihkussa?

Tarkastusraportti on tarkastusraportti. Tarkastaja kirjaa siihen, mitä hän näkee. Jos hän esimerkiksi tarkastaa värejä ja näkee sinistä, niin hän kirjaa "sininen".

Voi olla, että tarkastuksen kohde on sitä mieltä, että kyseessä on pikemminkin turkoosi kuin sininen. Ehkä jopa vihreä.
Tätä ei kuitenkaan raporttiin kirjata, vaan siihen jää se tarkastajan merkintä "sininen".

Myöhemmin voidaan asiasta vääntää ja vaikka adressikin tehdä - kunhan adressi muotoillaan malliin
"tarkastaja väitti, että paikalla oli sinistä, mutta minun mielestäni se ol kyllä turkoosia".
Me allekirjoittajat voidaan sitten vertailla, tehdä omat päätelmämme ja valita, kumpaa väriä me tuetaan.
Me ei voida tukea turkoosia suoraan, ellei me tiedetä, mitä tarkastaja väreistä sanoi.

Ymmärrätkö tämän logiikan?

Vastaa vaikka viestin 160 mallin mukaan. Täytä viivat.

Kukaan ei epäile, ettetkö välittäisi eläimistä.

Tunteisiin vetoaminen ei auta, koska tässä sinun jutussasi on kyse virkavallasta. Lainsäädännöstä. Eläinsuojelulain pykälistä.
Tässä ei siis ole kyse siitä, oliko koira "iloinen", "rakastiko" se perhettä, "kaipaako" se lelujaan ja "itkeekö" se. Nämä eivät ole perusteluja.
Nyt ei myöskään tutkita sitä, onko omistaja noin muuten mukava tyyppi. Se ei riitä perusteeksi.
Ei myöskään pyritä politiikkaan ajamaan yleisiä eläinsuojeluasioita. Niitäkään ei siis voi käyttää perusteluna.
On aivan turha jankuttaa, miten maailmassa eläimet kärsii ja nyt koirasikin kärsii - tällainen on pelkkää tunteisiin vetoamista, joka EI perustele sinun vaadettasi.

Jos et vielä pysty täyttämään noita 160:n viivoja, niin voit ehkä kuitenkin panna asiat aikajärjestykseen, esim.
"hoidin koiraa parhaan tietoni mukaan
kuitenkin minulle huomauteltiin (?) koiran hoidosta, tämän tekivät jotkut ihmiset, jotka koen kiusaajiksi (?)
jatkoin koiran hoitamista parhaan tietoni mukaan
tiesin, että koiran huonosta hoidosta saa yleensä ensin huomautuksen ja sitten sakon
alkukesästä 2013 kävi kuitenkin niin, että joku (?) oli soittanut meille eläinsuojeluvalvojan kotikäynnille
hän ei antanut huomautusta eikä sakkoa, vaan hän vei koiran saman tien mukanaan
en allekirjoittanut tarkastuspaperia, mutta silti hän vei koiran saman tien mukanaan
aiheetta takavarikoidun koiran saa Viikistä takaisin, mikäli maksaa sen hoitokulut Viikissä
minä en ole saanut koiraani takaisin maksamallakaan, sillä minua ei päästetä Viikkiin edes sisään
tässä on kopio tarkastuspaperista - vakuutan, että siinä esitetyt väitteet ovat valhetta.


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

03.06.2014 14:01



Vieras

#167

03.06.2014 14:03

Eli toistatko tähän, mitä raportissa luki. Vaikuttaa siltä, että olet ihan vahvoilla jutussa, joten kirjoita tänne ne raportin valheet.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.06.2014 15:46


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

03.06.2014 16:12


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.06.2014 16:37


AniCare

#171 hmm

03.06.2014 16:59

Adressin tekijä: Miksi poistat viestejä?

Vieras

#172 Re: hmm

03.06.2014 17:36

#171: AniCare - hmm

Koska en ole kirjoittanut sekavasti, kuten väitit. Mielestäni sanoit epäasiallisesti. Sanoit, että koiran omistajan on annettava koiransa pois (Perustuu mihin?). Mielestäni koiran omistajalla on oikeus pitää koiransa, eikä koiraa tarvitse antaa pois, koska koiran omistaja ei ole ikinä tehnyt mitään pahaa koiralleen ja on hoitanut joka päivä ilman lomia koiraansa ja muutkin ihmiset ovat tuota koiraa hoitaneet.

 

T. Adressin tekijä

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.06.2014 17:47


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.06.2014 17:54



Vieras

#175 Re:

03.06.2014 17:56

#173: Poistoja? -

Anteeksi vain, mutta olen poistanut lähinnä omia kommenttejani  ja epäasiallisuuksia ja sellaista asiaa, joka on henkilökohtaista asiaa eikä siten kuulu julkiseen keskusteluun ja sellaista mikä ei kuulu tämän adressin aihepiiriin.

 

Terv. Adressin tekijä