PELASTAKAA KOIRAMME!!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista PELASTAKAA KOIRAMME!!.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.06.2014 18:00


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.06.2014 18:18


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.06.2014 18:21


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.06.2014 19:59



Vieras

#180

05.06.2014 12:25

Helsinki - tuo Sivistyksen kehto.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

06.06.2014 09:47


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

09.06.2014 12:09


Myst

#183 jotta näin

10.06.2014 09:59

Kovin oudolta kuulostaa moinen toiminta.
Tunnen henkilökohtaisesti (siviilinä EI asiakkaana) ihmisiä l. eläinlääkäreitä, jotka työkseen tekee eläinsuojelukäyntejä ja heillä on yleensä mukanaan poliisit.

Normaalistikaan nämä aktivistit ei huutele oven takana vaan soittavat ovikelloa ja tarvittaessa soittavat koiran haltijalle, jos kukaan ei avaa ovea.
On vaikea uskoa, että koira noin vaan vietiin pois ilman pätevää syytä.
Onko teillä kenties ollut muiden viranomaisten kanssa jotain ongelmia?? Lastensuojelu, poliisit, terveystarkastaja??

Joka tapauksessa jos Viikkiin viedään syystä tai syyttä lemmikki ja oli mikä tahansa ja jos omistaja saa lemmikin takaisin, niin joutuu maksamaan hoitomaksut.
Ennen lemmikkiä ei saa pois.
Viikissä on tietty aika, että kuinka kauan lemmikkiä pidetään siellä.
Teidän koirannne tapauksessa on kovin vaikea uskoa, että koiraa on uudelleensijoitettu jo korkean iän vuoksi, joten hänet aika varmasti on saatettu ikuiseen uneen.

Nuo koe-eläinasiat alkoi vaikuttamaan aika lailla samanlaiselta kuin elokuvassa Beethoven. ;)

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

10.06.2014 12:29



Vieras

#185 Re: jotta näin

10.06.2014 18:58

#183: Myst - jotta näin

Tervehdys! Koiran omistajalla ei ole mitään sellaista tietoa, että koira olisi lopetettu. Ei koiraa voi lopettaa pelkästään iän takia. Tämä koira on ollut terveenä eikä sillä ole ollut esim. lonkkavaivojakaan, koira on vahva-, ja hyvärakenteinen. Kukaan ei soittanut ovisummeria koiran tarkastus/vientipäivänä. Valvontaeläinlääkäri ei myöskään soittanut koiran omistajalle koiran tarkastuspäivänä, vaikka hänellä oli koiran omistajan kotipuhelinnumero. Koiran omistaja ei tiennyt ollenkaan, että koiran tarkastus suoritetaan kyseisenä päivänä. Ei ole ollut ongelmia lastensuojelun, terveystarkastajan yms. kanssa. Tässä koiran omistaja on valittu jotenkin kummallisella tavalla uhriksi, koska kaikki muut ihmiset ja lemmikkieläimet samassa rapussa saavat elää täysin normaalia elämää, heillä ei ole nähdäkseni käynyt valvontaeläinlääkäreitä tekemässä eläintarkastuksia eikä viemässä lemmikkieläimiä pois.

 

T. Adressin tekijä

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

13.06.2014 18:36


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

27.06.2014 18:37


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

27.06.2014 18:52


-

#189 -

28.06.2014 00:48

Meillä täällä Ruoholahdessa Helsingissä eräällä muijalla on cockerspanieli ,joka kuulemma on kaltoin kohdeltu ja koira on just sen verran paljon pöljä ja räksyttäjä,että varmaan totta.Huostaanotettu koira on annettu tälle muijalle kotieläimeksi ja koiralle olisi kyllä ollut paljon parempi nukutuspiikki ikuiseen uneen.Muija ei kykene vähäisimmässäkään määrin ulkoiluttamaan koiraa siten kuin  olisi myös koiran edun kannalta parasta.Vaikuttaa siltä,että koira annetaan kenelle tahansa,kunhan päästään siitä eroon. En tiedä mitä mahtaa teidän koiran historia olla mutta jos koira on koirien taivaassa ,ei se ole sinne kärsimyksen kautta joutunut vaan rauhallisen unen jälkeen.


Vieras

#190 Re: -

28.06.2014 12:07

#189: - - -

Tämä koira ei ole mitenkään kaltoin kohdeltu. Koirille on normaalia haukkuminen, koska haukkuminen on koirien kommunikaatiotapa, mutta meidän koira ei ole todellakaan mikään haukkuja eikä "räksyttäjä" ja tämä koira todellakin aina nukkuu yöt. Tätä koiraa on kyllä ulkoilutettu todella paljon. Tiedän, että koira on kärsinyt, kun se on yhtäkkiä 9-vuotiaana erotettu sen omasta rakastavasta perheestä, jossa se on ollut muutaman viikon vanhasta koiravauvasta lähtien. Meidän perheellä on ollut omat vakiintuneet koiranhoitorutiinit ja koiralla on omat lelut, joihin se on tottunut ja joita se varmasti kaipaa ja tietenkin koira on kiintynyt omaan perheeseensä. Me rakastamme koiraa ja koira rakastaa meitä. Lain mukaan koira saa asua kerrostalossa.

T. Adressin tekijä

 


Vieras

#191

29.06.2014 20:54

Viimeksi kun puhuin tämän eläinlääkärin kanssa pari viikkoa sitten puhelimessa, niin puhelimesta kuului naurua. Että en tiedä sitten mitä hauskaa tässä koiran viemisessä oikein on?



T. Adressin tekijä

Katri

#192 Mielivaltaako

30.06.2014 10:38

Oliko kyseessä rotukoira? Tämäkin seikka voi vaikuttaa siihen että rotukoiria on "helpompi" viedä viranomaisten tai "eläinsuojeluvalvojien" ja poliisien avustuksella ja myydä niitä eteenpäin ja rahat valuu esim"eläinsuojeluvalvojien" taskuun, sekarotuisia ja vaarallisia koiria ei haluta "takavarikkoon", koska niistä ei saa rahaa vrt kiltteihin rotukoiriin.
Lain mukaan mm.valvontaeläinlääkärin on ensisijaisesti neuvoin ja kehotuksin hoidettava asia kuntoon tarkastus paikassa, jonka jälkeen voidaan tehdä uhkasakko, "ellet hoida tuota ja tuota juttu siihen x päivään mennessä kuntoon, tulee uhkasakko maksettavaksi.
Kiirellistä hoitoa vaativa on tällöin esim. koira jonka jalka on poikki, vaatii leikkaushoitoa, mikäli koira liikkuu omilla jaloillaan ja näyttää terveeltä, sitä ei voi viedä kiirellisyypykälään vedoten pois omistajilta. Vaikuttaa siltä että kyseisellä lääkärillä on rahanpuute tai rahnahimo tai hänen tuttu asuu lähistöllä ja on vaatinut että koira otetaan pois.
Myös poliisi voi takavarikoida eläimen, mutta sitä ei saa lopettaa tai luovuttaa eteenpäin jos eläin on esim. arvokas ja asia tulee tällöin selvittää käräjäoikeudessa, myös oikeusapua voi hakea paikallisesta oikeusaputoimistosta.
Kun on eläinsuojeluvalvojia jotka ovat aluehallintoviraston hyväksymiä ja sitten on niitä eläinsuojeluvalvojia jotka oavat tavallisia ihmisiä siinä missä muutkin ihmiset, tässä kohdassa tulee ongelmia, tätä ns vapaaehtoista eläinsuojeluvalvojaa voidaan pitää poliisin toimesta viranomaisena, vaikka hän ei ole viranomainen, joten poliisit voivat uskoa/luottaa tälläisen sanomisiin ja toimia eläinsuojeluvalvojan "käskystä" ja tällöin myös vastoin lakia. Tätä on varmasti useilla paikkakunnilla..


Vieras

#193 Re: Mielivaltaako

30.06.2014 17:55

#192: Katri - Mielivaltaako

Terve!

Kiitos viestistäsi. Koira myytiin koiran omistajalle amerikan cockerspanielina, mutta todennäköisesti koirassa on myös partacollieta. Kaunis koirahan se on ja lempeäluonteinen ja hyvä seurakoira ja katsoo ihmisiä silmiin, epäilen että joku on halunnut ottaa sen omakseen.

Koiran omistaja ei ole ikinä saanut uhkasakkoa eikä huomautusta poliisilta eikä eläinlääkäriltä ja mitään huomautusta ei tullut tarkastuspaikassa kotona, vaan koira vietiin heti samantien ensimmäisellä kotitarkastuskerralla, joka tuli yllätyksenä koiran omistajalle, koska hän ei tiennyt tarkastuksesta mitään, koska postissa ei ollut tullut ilmoitusta tarkastupäivästä. Tarkastuspaikassa valvontaeläinlääkäri ei neuvonut eikä kehottanut, vaan huostaanotti koiran heti. Koira käveli tarkastushetkellä omilla jaloillaan ja muutenkin ihan itse. Koira ei todellakaan ollut nälkiintynyt eikä ilman vettä. Koira ei ollut kotonaan minkäänlaisessa hengenvaarassa, silti valvontaeläinlääkäri vetosi 44 kiirepykälään ja moniin muihinkin pykäliin. Valvontaeläinlääkäri sanoi ja kirjoitti sellaisia asioita tarkastusraporttiin, jotka eivät ole totta.

No onhan pikku Dixie sillä tavalla arvokas, että ei se ilmainenkaan ollut ostettaessa, se maksoi monta sataa euroa. Ja se, miten paljon iloa, tukea ja turvaa Dixie on antanut koiran omistajalle ja perheelle, se on korvaamatonta, sille ei ole hintaa. Dixie ei todellakaan ansaitse näin kamalaa kohtaloa. Minusta tuntuu pahalta ajatella, että kun Dixie on kärsinyt Viikissä. Kuulimme, kun Dixie itki Viikissä yksin siinä kopissa.

Se ei ole poissuljettua, että valvontaeläinlääkärillä on tuttuja. Itse olin aikaisemmin sellaisessa piirissä, jossa oli ihmisiä, jotka kaikki eivät todellakaan halunneet hyvää minulle. Se voi olla, että valvontaeläinlääkäri tuntee jonkun, joka haluaa pahaa minulle tai muille perheessäni. Kateus yms. pahansuopuus on hyvinkin pitkälle kantava voima, valitettavasti. Myös rahan voima on erittäin pitkälle kantava voima useimmiten.

Minunkin mielestäni ja käsittääkseni tässä on toimittu lainvastaisesti ja olen koko ajan ihmetellyt tätä koiran vientiä ja vaikka kuinka yritän ajatella tätä asiaa järjellä, niin en tajua tätä koiran huostaanottamista. Ihmettelen, kun koiraa ei ole saanut takaisin. Ja ihmettelen, miten näin voidaan toimia eli käsittääkseni lainvastaisesti.

 

T. Adressin tekijä

 

 

suru

#194 :(

01.07.2014 10:53

Hirveä huoli koirasi puolesta, jos siis asia on todella niin kuin sanot. Kyllä Suomessakin tapahtuu tätä virkavallan mielivaltaista vallankäyttöä, vaikka suurin osa ihmisistä kuvittelee että "ei täällä meillä". Myönnän itsekin joka kerta hämmästyväni kun kuulen uutisen jossa on toimittu ihan mielivaltaisesti.
Arska

#195

01.07.2014 13:37

Kaikki koirat pitäisi lopettaa! Saunan taakse ja niskalaukaus!
Eläinten ystävä

#196 Toivottavasti koira pelastuu!

02.07.2014 19:51

Teillä on varmasti hirvee ikävä sitä koiraa. Toivottavasti onnistutte pelastaa sen. Ja ne jotka valittaa vois vähän ajatella ekaks!

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

06.07.2014 13:56



Vieras

#198 Re: Toivottavasti koira pelastuu!

06.07.2014 14:00

#196: Eläinten ystävä - Toivottavasti koira pelastuu!

Kiitos. Minäkin olen eläinten ystävä. Kyllä me käymme läpi kaikki tiet koiran pelastamiseksi.

 

T. Adressin tekijä

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

07.07.2014 09:37



Vieras

#200 Re: :(

14.07.2014 19:51

#194: suru - :(

Tervehdys!

 

Yritä olla huolehtimatta tai surematta liikaa tätä koiraa, Dixietä. Eiköhän se jo riitä, että yhden ihmisen ja perheen elämä on tuhottu viemällä koira pois ja koiran elämä on tuhottu erottamalla koira rakastavasta ja huolehtivasta perheestään. En halua, että sinunkin elämäsi tuhoutuu tämän koira-asian takia. Teemme kaiken minkä voimme koiran hyväksi.

 

T. Adressin tekijä