5G-VERKON vaikutus ihmisen terveyteen ja luontoon pitää tutkia ennen sen rakentamista. Odotettava sen rakentamista.

Adressi suomalaisten sekä kaikkien maailman kansalaisten, eläinten ja luonnon puolesta, että 5G- verkon  langattoman verkon rakentamisen odotettaisiin, jotta voitaisiin tutkia sen vaikutus ihmisen terveyteen ja hyvinvointiin sekä  sitä kautta luontoon ja eläimiin.

Yli 190 tiedemiestä ja lääkäriä 36 maasta lähetti 13 syyskuuta yhteisen vetoomuksen EU-komissiolle.

Vuonna 2019 Suomi ottaa käyttöön äärimmäisen korkean frekvenssit jotka mahdollistavat nopeammat mobiiliyhteydet ja viestinnän. Viestintäministeri Anne Berner toukokuussa 2017.

Tutkijat varoittavat kirjoituksessa vakavista terveysvaaroista, mm neurologisista vaikutuksista, hedelmättömyydestä ja syövästä voimakkaasti lisääntyvän mikroaaltosäteilyn kuten 5G:stä seuraa.

Internet of things (IoT) kuten uutta tekniikkaa kutsutaan, yli 8 miljardia laitetta ja jopa vaatetta voidaan  sekä oottaa vastaan ja lähettää 5G sädettä 2017. Suunnitelmat käsittävät jopa itseohjautuvia autoja ja busseja. 

5G rakennetaan ilman että huolehditaan sen vakavista vaikutuksista ihmisten terveyteen tai miljööseen. 5G:n terveysvaikutuksista puuttuu tutkimustietoja.

Lääkettä ei hyväksytä mikäli sitä ei ole tutkittu ja testattu etukäteen kliisillä tutkimuksilla. Kaikki ihmiset ovat tutkimushenkilöitä- vaikka he itse eivät tiedä sitä olevansa tai saa tietoon suuria terveysriskejä.

Tutkijat ovat osoittaneet, että mikroaaltosäteily langattomasta tekniikasta aiheuttaa oireita kuten univaikeuksia, epänormaalia väsymystä, ahdistusta, keskittymisvaikeuksia, muistihäiriöitä useat ns "psyykkistä huonovointisuutta".

 

Lue Huvudstadsbladet 21 sept 2017, s 19

Yllä osa lyhennettynä

Artikkelin allekirjoitus lehdessä

Rainer Nyberg, professor emeritus, Vaasa

Mona Nilsson, Säteilyturvalaitos, pj, Ruotsi

 

 

 

 

 


Maariel Saastamoinen    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Maariel Saastamoinen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…