Raahen Kaupunginlahdenranta: luonnonmetsät säilytettävä uudisrakentamisen rinnalla

Ota yhteyttä adressin tekijään

Kaupunginvaltuusto käsitellyt adressin — tulokset

2021-01-26 09:20:01

Arvoisa adressin tukija,

Raahen kaupunginvaltuusto käsitteli adressia maanantain 25.1.2021 kokouksessaan. Adressia koskeva osuus suorasta lähetyksestä on mahdollista toistaa jälkikäteen YouTubessa osoitteessa:

 

https://www.youtube.com/watch?t=11037&v=HBNNBLXxMks

Adressia koskeva keskustelu alkaa kohdasta 3:03:57.

 

Kaupunginvaltuusto hyväksyi Kaupunginlahdenrannan asemakaava Ak 215:n muutoksitta, mutta painotti, että tahtotila alueen puuston suojelemiseksi on vahva.

Kaavan suunnittelevalta taholta ihmeteltiin, minkä tahon varalta puita pitää suojella enemmän kuin kaavassa nykyiseltään on määritelty. Usea valtuutettu mainitsi Raahen Pyhtilän, Ruottalon ja Kylmäniemen esimerkeiksi avohakatuista uudisalueista, ja siten painotti, että kuntalaisten huoli alueen puista on aito.

Osa valtuutetuista ehdotti viheralueiden kaavamerkinnän muuttamista VL-1:ksi ('taajamametsä'), minkä arveltiin nostavan kynnystä puiden kaatamista vastaan. Myös muita muutoksia ehdotettiin.

Muutosten tekemisessä oli kuitenkin riski, että kaavan hyväksyminen viivästyy noin puolella vuodella. Siten kaavaprosessin viivästymisen ehkäisemiseksi kaupunginvaltuusto äänesti sen hyväksymisestä sellaisenaan.


Raahen seudun luonnonystävät r.y. (Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys)

Adressi sulkeutuu 15.1.2021 (Raahen Kaupunginlahdenranta)

2021-01-08 05:44:16

Suurkiitos osallistumisestasi adressiimme Raahen Kaupunginlahdenrannan metsien puolesta.

Pidämme adressin auki perjantaihin 15.1.2021 asti, jonka jälkeen sitä ei enää voi allekirjoittaa. Siihen asti on kuitenkin vielä mahdollisuus loppukiriin ja jakaa adressia eteenpäin.

https://www.adressit.com/kaupunginlahdenranta

Adressin sulkemisen jälkeen Raahen seudun luonnonystävät r.y. toimittaa adressin allekirjoituksineen siinä mainituille vastuuhenkilöille ja -tahoille.

Menestyksekästä uutta vuotta toivoen,

Raahen seudun luonnonystävät r.y:n hallitus

luonto3.jpg


Raahen seudun luonnonystävät r.y. (Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys)



Jaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.