Vaadimme, että kiinteistön omistajina voimme päättää keneltä ostamme liete- ja sakokaivojätteiden tyhjennyksen ja kuljetuksen!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Vaatimus ja lausunto jätevesilietteen tyhjentämisestä ja kuljettamisesta 4.10.2021

2021-10-04 19:59:31

Hei,

kiitos, että olit tukemassa kannanottoamme ja vaatimustamme koskien liete- ja sakokaivojen tyhjennyksiä ja kuljetuksia. Kiinteistön omistajina haluamme säilyttää päätäntävallan ja tilata jatkossakin hyväksi havaitsemaltamme toimijalta.

Askolan Yrittäjät on tänään lähettänyt kannanoton ja lausunnon Uudenmaan jätelautakuntaan uusille ja vanhoille jäsenille, Uudenmaan jätelautakunnan jäsenkuntiin hallitusten ja valtuustojen jäsenille, Uudenmaan paikallisyhdistysten puheenjohtajille sekä Uudenmaan Yrittäjien alueen tiedossa oleviin medioihin.

Vaadimme, että jätelautakunta ottaa 24.8. tekemänsä päätöksen uudelleen käsittelyyn, niin että kaikki lautakunnan vaikutusalueella olevien kuntien lautakuntajäsenet ovat paikalla. Katsomme myös, että päätöksen taloudellisten vaikutusten arviointi kunnan, kuntalaisten sekä yrittäjien kannalta versus kunnallistaminen ja sitä kautta monopoliasemaan verrattavan aseman arviointi on syytä tehdä.

Ystävällisin terveisin ja hyvää syksyä toivottaen

Askolan Yrittäjät ry psta Anne Lampinen, puheenjohtaja


Askolan Yrittäjät ry puheenjohtaja Anne LampinenJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…