Vaadimme, että kiinteistön omistajina voimme päättää keneltä ostamme liete- ja sakokaivojätteiden tyhjennyksen ja kuljetuksen!

Vaadimme, että kiinteistön omistajina voimme päättää keneltä ostamme liete- ja sakokaivojätteiden tyhjennyksen ja kuljetuksen! / Tiedotteet / Vaatimus ja lausunto jätevesilietteen tyhjentämisestä ja kuljettamisesta 4.10.2021 / Kommentit


Vieras

#1 Päätösten vaikutuksia?

05.10.2021 06:25

Kun taannoin siirrettiin sotepalveluita Pornaisista Mäntsälään, vakuutettiin, että se vaikuttaa vain sovittuihin palveluihin ja niihinki ainoastaan positiivisesti. Iso osa maksuista siirtyi sitten samalla pois Pornasiten pankeista, mahtoiko vaikuttaa poankkipalvelujen katoamiseen paikkakunnalta?

Terveyspalveluista ainakin maksusitoumuksen saaneet diabeetikot joutuivat siirtymään Mäntsälään, autottomat kyytiä tarvitsevat Kelataksilla aikamoisella omavastuulla. Omanssa kunnassa jalkahoidon hinta olisi jäänyt halvemmaksi ja sen käyttö paljon helpommaksi.

AL
Vieras

#2

05.10.2021 06:42

Ehkä kannattaisi toimittaa adressi myös ELY keskukselle, onhan kysymyksessä useampien yksityisten yrittäjien elinkeinosta ja työpaikoista, kun siirryttäisiin monopolijärjestelmään. Ehkä sinne voisi osoittaa näiden yrittäjien valituskirjelmän suunniteltua järjestelmää vastaan.

 


Vieras

#3

13.10.2021 21:14

Tämä kuntien omistama Rosk n roll aloitti tämän sekajätteillä ja nyt loka. Vaikka suurin osa ihmisistä vastusti ja nyt vastustaa tätä että ajetaan pienyrittäjät ahtaalle ja kokonaan pois alalta. Syyllinen löytyy jätelautakunnasta joka sinuaa nämä ja koska Rosk n roll muuttaa kunta asetuksit laiksi omilla kieroilullaan niin nämä menee läpi jätelautakunnassa läpi kuin väärä raha. Toivottavasti joku instanssi tekee tutkintapyynnön poliisille näistä toimista tästä

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…