Vaadimme, että kiinteistön omistajina voimme päättää keneltä ostamme liete- ja sakokaivojätteiden tyhjennyksen ja kuljetuksen!

Haluamme tukea paikallista yrittäjyyttä ja elinvoimaa. Kiinteistön omistajina meillä täytyy voida olla päätäntävalta ostaa liete- ja sakokaivojätteiden tyhjennys ja kuljetus haluamaltamme paikalliselta yrittäjältä.

Jätelautakunnan päätöksen mukaisesti menetämme päätäntävallan ja se siirtyy kunnan vastuulle ja sitä kautta Itä-Uudenmaan jätehuollolle.

Se tarkoittaa sitä, että useat pienyrittäjät alalla eivät pysty jatkamaan yritystoimintaansa ja lopettavat. Kuntien elinvoima heikkenee, työttömyys lisääntyy ja kiinteistönomistajat eivät voi enää joustavasti tilata palveluita omasta kunnasta haluamaltaan yritykseltä.

Kiitos, että allekirjoitat adressin 20.9.2021 mennessä! Valitus lähtee Hallinto-oikeuteen 22.9. ja liitämme kerätyt kannatustiedot mukaan.

Säilytetään jatkossakin hyvät ja joustavat pienyrittäjän palvelut paikkakunnalla!lokapojat1.png


Askolan Yrittäjät ry puheenjohtaja Anne Lampinen    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Askolan Yrittäjät ry puheenjohtaja Anne Lampinen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…