Adressi Rautajärven ryhmiksen säilyttämisen puolesta

Me allekirjoittaneet vastustamme Rautajärven ryhmäperhepäiväkodin suunniteltua sulkemista Pälkäneen kunnan säästötoimien myötä.

Kunnan tehtävä on taata kaikille lapsille ja vanhemmille tasavertainen asema kunnan sisällä. Rautajärven ryhmiksen sulkeminen tarkoittaisi lapsille pidempiä hoitomatkoja ja osalle vanhemmista edestakaista ajamista aamuin illoin. Se tarkoittaisi paitsi Rautajärven palveluiden heikentymistä, myös ryhmäkokojen suurenemista Luopioisten ja Aitoon päiväkodeissa. Rautajärven ryhmiksen tilat ovat tarkoituksenmukaiset, kodinomaiset ja turvalliset.

Kylien palveluiden heikentäminen kertaantuu merkittävästi ja peruuttamattomasti kylissä ja vaikuttaa suoraan kylien elinvoimaan. Rautajärven ryhmiksen sulkeminen on suuressa ristiriidassa Pälkäneen kunnan uuden kuntastrategian kanssa.


Sanna Kankaanpää    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Sanna Kankaanpää voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Tulisiko turpeen energiakäyttöä vähentää ilmaston lämpenemisen hillitsemiseksi?