Ajohidasteet (töyssyt) saatava Daghemmet Aleksandran / Hiidenrannan päiväkodin parkkipaikalle!

Ajohidasteet (töyssyt) saatava Daghemmet Aleksandran / Hiidenrannan päiväkodin parkkipaikalle!

Vaatiiko yhden lapsen hengen, ennen kuin saamme töyssyt Hiidenrannassa sijaitsevan Daghemmet Aleksandran ja Hiidenrannan Päiväkodin parkkipaikalle?Läheltä piti -tilanteita on ollut lukemattomia. Daghemmet Aleksandran ja Hiidenrannan päiväkodin parkkipaikalle vievän tien reunassa on nopeusrajoitusmerkki 10 km /h. Tätä nopeutta ei kuitenkaan suurin osa päiväkodin pihaan ajavista ajoneuvoista noudata. Päiväkodin liikennejärjestelyt on suunniteltu niin, että päästäkseen Hiidenrannan päiväkodin puoleiselle parkkipaikalle on ajettava Daghemmet Aleksandran pihan ja parkkipaikkojen ohi. Parkkipaikka on ahdas ja erittäin vilkas niin aamusta kuin iltapäivästäkin.Monta kertaa on ollut läheltä piti tilanteita kuin lasta noudettaessa ja huoltajan sulkiessa porttia on tullut auto, joka ajaa varsin kovaa vauhtia parkkipaikan poikki.Paikka on vaarallinen ja siinä tarvitaan erityistä varovaisuutta ja tarkkaavaisuutta, sillä pienet lapset kulkevat siitä myös vanhempien autoille. 

Päiväkodin henkilökunta, Vichtis Föräldrar rf sekä kunnanvaltuutettu Heidi Seppälä ovat vieneet asiaa eteenpäin useamman kerran, mutta asialle ei ole saatu tehtyä mitään. Me vaadimme, että Vihdin kunta järjestää hidasteet parkkipaikalle, ennen kuin ensimmäinen  vahinko sattuu. Kyse on kuitenkin ihmishengistä. Nopeusmerkki ja lukemattomat muistutukset varovaisuudesta eivät ole tehonneet, joten nyt toivomme kunnan asentavan pysäköintialueelle hidasteita, jotta vauhti pysyisi maltillisena.

 “Meillä on paljon lapsia, mutta ei yhtäkään ylimääräistä”

 

Daghemmet Aleksandra, Hiidenrannan päiväkoti & Vichtis föräldrar rf puolesta

Heidi Seppälä

Kunnanvaltuutettu

Vichtis föräldrar hallituksen jäsen  

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Heidi Seppälä voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )