Baarit ja pubit kiinni klo: 24.00 ja yökerhot klo: 02.00... NYT ja AINA

Nykyiset älyttömät aukioloajat johtavat siihen lopputulokseen, että hemmetinmoiset pohjat otetaan kotona porukalla, paljuilua ja saunomista klo:18-24... ja sitten turpa täynnä, taksi alle ja baareihin nuokkumaan.
Ravintoloissa kotipohjien takia, kotona juodut viinat nousee nyt päähän, kun tuli liikuttua ja/tai siirryttyä kylmästä lämpimään sisätilaan, sitten ravintolassa pystyy ottamaan yhden tai kaksi drinkkiä, kun kotijuomat kolisee takaraivossa.
Ravintola mielummin myisi ne kotona otetut juomat asiakkaalle, valvotuissa tiloissa... saisi ravintolakin kaipaamaansa myyntiä jo alkuillasta lähtien.

Aikaan Kivi ja Kuokka, olin pokena/ baarimikkona/ravintolapäälikkönä pubeissa ja yökerhoissa vuosia.. eli on minulla jonkilainen 40-vuoden näkemys alasta, oli minulla myös 10-vuotta oma ravintolakin suomessa ja myös saman verran ulkomailla.

Aikaan Kivi ja Kuokka, jos et ollut pe-la pubin edessä valmiina tulemaan asiakkaaksi pubiin klo:17.00 jos tulit myöhemmin, tulit valmiiksi jonon päähän... pubit oli jo yleensä täynnä klo:17-18 samoin terassit.

Kun pubissa tuli valomerkki klo:23.30.. niin juomat juotiin pois ulos ja yökerhoon tanssimaan ja bailaamaan.. yökerhon valomerkki 01.30 ja suljettiin 02.00.. sitten asiakkaat ulos ja koteihinsa.

Viikonloppu oli parempi kaikille, asiakkaat saivat yhtä pitkään dokata, eri aikaan kuitenkin, ei aamuyöstä, kuten nykyään.. kerkesivät aurinkoisille terasseillekin ja olivat lähes selviä tullessaan ravintoloihin, kun oli menty töistä kotiin, suihku ja ykköset päälle ja baanalle
Ravintoloiden henkilökunnan ei tarviinut valvoa aamukuuteen, samoin taksikuskit, poliisit ja grillityöntekijät ym. yökukkujat pääsivät "jollakin tavalla" ajoissa kotiin.
Nyt kun nykyajassa itse pidän grilliä, niin on äärimmäisen raskasta valvoa ja pitää grilli auki klo:05-06:een... ja odottaa, kun yökerhot sylkevät humalaiset ulos klo:04.00-05.00 jälkeen aamulla.

Toivottavasti päättäjät osaisivat olla viisaita, ja "pakottaa" asiakkaat ajoissa liikkeelle ja "ajoissa" kotiin, aivan varmasti joka perheelle ja duunarille viikonloppu olisi rennompi ja ei niin alkoholinhuuruinen, ja aamulla oltaisiin virkeempiä, kun ei ole kukuttu aamu kuuteen... siten ei tarvi nukkua iltapäivään asti.

Ravintolatkin saisivat kipeästi tarvisevansa myynti tuotot, samoin kyydintarjoajat ja yögrillit ym.

Toki hyvänä apuna olisi jos valtiovalta antaisi ravintolan ostaa juomansa halvemmalla kuin rahvas, (tällä hetkellä kuppilat maksaa viinasta saman, kuin tavallinen Alkon asiakas).. ei tarvitsisi myydä Kossu & Wissyä 9.00 euron kiskuri hintaan, saattaisi kauppakin käydä paremmin, kun kuppilassa hinnat ei olisi niin suolaisia..
Lisäksi anniskelupaikkojen alv. pitäisi laskea.
Eli... Arkisin pubit kiinni klo:24.00
ja yökerhot kiinni 02.00 yömestat avoinna vain klo:20-02 pe-la 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Tuominen Harri voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…