Bioterminaalin vastustaminen Nurmijärven ja Espoon rajalle

Murskaamoa varten on Cirulation Oy kaatanut jo 18 HA metsäalueen.  Vasta hakkuun jälkeen tutkitaan onko alueella luonnonarvoja!!!

Ainakin 4 taloa 300 m suojavyöhykkeen sisäpuolella.   Huomaa myös metsojen soidinalue ja liito-orava-alue.   Suunnitelma täysin alueen asukkaiden tahdonvastainen.   Valumavedet on suunniteltu menemään parin saostusaltaan kautta suoraan Lepsämänjokeen. Saasteet päätyvät lopulta helsinkiläisten juotavaksi.   Matalataajuinen melu on pirullista, koska se etenee hyvinkin pitkälle, esim. Ketunkorpeen ja Harjulaan. Sitä “ei pääse pakoon”.   Huomaa, että Harjulan alueella on kolme päiväkotia. Koska vallitseva tuulensuunta lounaasta koilliseen (siis murskaamolta Harjulan suuntaan), saavat myös lapset osansa haitoista, kun hengittävät pölyä ja muuta tuulen mukana kantautuvaa saastetta.   Sekä pora-, että rengaskaivojen veden laatu arveluttaa ihmisiä.   Melun suhteen myös ne 500 m etäisyydellä olevien talojen asukkaat tulevat altistumaan vakavasti melulle, koska he asuvat korkeammalla kuin Circulationin murskaamo ja siten ääni kantautuu sinne erittäin hyvin.  

 Laitoksen toiminta-ajat: Jätteiden ja puun murskausta tehdään maanantaista perjantaihin klo 7- 21jätteiden vastaanottoa ja käsiteltyjen jätteiden poiskuljetusta tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 6 -22 välisenä aikana. Biopolttoainetta kuljetetaan laitokselta asiakkaille lämmityskautena ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä. Lauantaisin materiaalien vastaanottoa tehdään klo 7 - 16 välisenä aikana tarvittaessa. Poikkeustapauksissa kuljetuksia on myös sunnuntaisin. Murskausta suoritetaan keskimäärin 40 h/k    

Verrattuna Circulationin Viinikkalan murskaamoon, raskaan liikenteen määrä tulee Lahnuksentiellä kaksinkertaistumaan Lahnuksentien nykyisistä liikennemääristä.  ( nykyisin 340 raskasta ajoneuvoa / vrk )

Kiineistön numero 543-403-6-217 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Hannu Laakso voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö Suomen erota EU:sta?