Bratz nuket pois suomen markkinoilta!

Nykyään jo pienet, ala-asteikäiset ja jopa nuoremmat, tytöt ovat huolissaan ulkonäöstään ja haluavat pukeutua "seksikkäästi". Tämä on todella huolestuttavaa. Varsinkin kun lasten seksuaalinen hyväksikäyttö tuntuu kasvavan koko ajan. Lapset ottavat esimerkkinsä ympäröivästä maailmasta. Media vähäpukeisine naisineen on yksi esimerkki, mutta pitääkö lasten leluistakin tehdä seksikkäitä? Nämä kyseiset nuket on puettu ja meikattu suorastaan säädyttömästi. Aikaisemmin oltiin huolissaan Barbien vaikutuksesta tyttöihin, mutta nämä nuket menevät kirkkaasti barbien ohi huonosta esimerkistä pienille tytöille.
Toiveenani on että lapset saisivat olla lapsia eikä heidän tarvitsisi murehtia ulkonäöstään, kuin aikaisintaan teini-ikäisinä. Meidän aikuisten tehtävä on pitää lapsistamme huolta ja katsoa minkälaisilla leluilla lapset leikkivät. Ja nämä nuket eivät kuulu lastenhuoneeseen.
Jos olet kanssani samaa mieltä niin laita ihmeessä nimesi adressiin. Adressin aion lähettää lapsiasiavaltuutetulle Maria Kaisa Aulalle.