Bubi selostamaan jalkapallon EM-finaalia

Bror-Erik "Bubi" Wallenius on kokenut Ylen urheiluääni, joka on hoitanut lukuisat selostushommat vuosikymmenien ajalta rautaisella varmuudella kotiin. Hänen lempilajinsa on jalkapallo, jota hän on niin ikään useat kerrat Ylen alaisuudessa selostanut. Bubin kannalta on kuitenkin ikävää, että se kirkkain kruunu on häneltä jäänyt puuttumaan. Tällä tarkoitan tietysti jalkapallon arvokisafinaalia, jonka selostaminen on aina annettu jonkun muun tehtäväksi. Tämä on mielestäni sääli, sillä kovasta kritiikistä huolimatta Bubi on hyvin pitänyt kiinni omasta rauhallisesta linjastaan. Ennen Bubin eläkkeelle jäämistä (vuoden 2008 lopulla) pelataan kuitenkin vielä yhdet arvokisat - nimittäin vuoden 2008 EM-kilpailut. Mikä siis olisikaan parempi läksiäislahja Yleltä kuin antaa Bubin selostaa EM-finaali?

Tällä adressilla pyritään vetoamaan Yleen, että se antaisi Bubille kiitoksen hyvästä työstä sen palveluksessa. Me allekirjoittaneet haluamme että Bror-Erik Wallenius saa selostaa vuoden 2008 jalkapallon Euroopanmestaruuskilpailuiden finaalin.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Pekka Kivi voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö perintövero poistaa?