Café Tin Tin Tangon terassin puolesta

Kaupunkilaisten suosittu kohtauspaikka ja elämäntapa ovat vaarassa, kun pala perinteistä Töölöä on kuolemassa Tintin ympärivuotisen terassin lupaongelmien vuoksi. Kohta 40 vuotta täyttävä pieni ja elävä terassi palvelee kaikkia sukupolvia ja sen lopettaessa Töölöntorille jäisi tyhjiö, jota on mahdoton täyttää.

Kahvila on elävöittänyt kaupunkia vuosikymmenet ja terassilla on käynyt puheensorina aamupalasta iltamyöhään. Siellä kohtaavat päivittäin erilaiset ihmiset, lapsiperheet ja taitelijat, nuoret ja vanhat yhdessä sulassa sovussa.

Myös asukkaiden suosiossa oleva Tin Tin Tango ei ole saanut syytä sille, miksi taloyhtiö ei halua antaa TinTin terassille uutta lupaa

Koska keskustelu terassin säilymisestä käydään yhtiökokouksessa 13.11.2013, toivomme tukeanne perinteisen kohtauspaikan säilyttämiseksi.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Tintin väki voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko poikalapsille ei-lääkieteellisestä syystä tehtävät ympärileikkaukset sallia?