ENERGIAJUOMIEN MYYNTIRAJOITUS K16 KAIKILLE PORIN KAUPOILLE YM.

Energiajuomat ovat aiheuttaneet haittavaikutuksia lapsille ja nuorille täällä Porissakin. Juoma vaikuttaa eniten keskushermostoon ja sydämen toimintaan.

Tutkittuja haittavaikutuksia ovat mm.unettomuus, sydämen tykitys, vapina, ärtyneisyys, keskittymiskyvyn puute, hermostuneisuus , päänsärky ja vatsavaivat.

Haluammekin,että kaikki Porin kauppiaat laittaisivat K16 myyntirajoituksen energiajuomien ostoon jokaisessa myyntipaikassa ja olisivat vastuullisia kauppiaita.

Energiajuomien nauttiminen on yleistynyt valtavasti myös Porissa yhä nuorempien keskuudessa. Kokemuksia ympäri suomen on,että juomien myyntikielto on rauhoittanut koulunkäyntiä ja muutenkin lasten ja nuorison käyttäytymistä.Myyntirajoituksia on jo ympäri Suomea,esim Ii, Nurmes ja Kärsämäki sekä osa Helsingin kaupoista ovat jo asettaneet myyntirajoituksia ja tulokset ovat olleet hyvin positiivisia.


Helena Peltomäki    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Helena Peltomäki voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Kannatatko perustuloa?