Eveline Fadayelin karkoituspäätös kumottava

''
Eveline Fadayel, 64 vuotias isoäiti karkoitetaan Suomesta. Eveline on asunut Vantaalla kolmen poikansa kanssa kaksi vuotta. Hänellä ei ole ainuttakaan sukulaista Egyptissä, jonne Suomen poliisi on antanut hänelle kuukauden aikaa lähteä.

Isoäidin karkoittamisesta on kiistelty, koska suomalaislääkärien lausuntojen mukaan nainen on sairas eikä pärjää yksin. Hän on riippuvainen poikiensa hoidosta, eikä hänen voi olettaa pärjäävän omillaan Egyptissä.

Pojille äiti on tärkeä ja he haluavat pitää huolta hänestä. "Meille äiti on kaikki. Ilman häntä ei olisi mitään. Meidän kulttuurissamme me pidämme huolen äidistämme, kun hän on vanha. Aivan kuten äitikin piti huolen meistä, kun me olimme lapsia", Evelinen poika, Nader Gerges sanoo.

''

Suomen lain mukaan oleskelulupa voidaan myöntää vain ydinperheelle, eikä tässä tapauksessa katsota isoäidin kuuluvan poikien perheeseen. TÄMÄ EI VOI OLLA OIKEIN. Mistä lähtien äiti ei ole enää kuulunut perheeseen? Karkoituspäätös on raaka ja epäinhimillinen.

--Evelinen lapset ovat asuneet suomessa vuosikausia ja he ovat työssäkäyviä hyvin perheensä hoitavia ihmisiä. Tuetaan heitä, että he saisivat hoitaa iäkästä äitiään omissa kodeissaan ja antaa hänelle turvallisen ja arvokkaan vanhuuden.--

Te, kenellä on sydän kohdallaan, tuokaa mielipiteenne julki allekirjoittamalla tämä addressi.