Maahanmuuttajien tuet

Kommentoitu viesti

EUROOPAN SUOMALAINEN

#715 Re: Re: Re: Re: Opiskelijana ja maahanmuuttajan entisenä kaverina

07.03.2013 10:49

#714: - Re: Re: Re: Opiskelijana ja maahanmuuttajan entisenä kaverina 

 Taidat olla yksi monista maahanmuuttaja naisenpieksäjistä ja rosvoista joista tämä henkilö kirjoitti omakohtaisen kokemusksen pohjalta ja nyt pelkäät, että hän puhuu sinusta ja yrität näin saada houkuteltua hänen kertomaan nimensä. Luuletko todella että me oikeat Suomalaiset, eli paremmat ihmiset olisimme yhtä tyhmiä kuin te, että kertoisimme nimemme ilmiantaessamme julkisesti teidän valheellisesta tarpeesta oleskeluun maassamme ja teidän tekemisistä rikoksista. Teille kirjoittajan nimeksi riittää kyllä SUOMALAINEN tai EUROOPPALAINEN, koska olemme jo koko Suomenkansa ja yleensä kaikki Eurooppalaiset saaneet tarpeeksi teidän tekemisistä ja tekemättä jättämisistä. Uskon että tähän on tulossa koko EU:n laajuinen muutos melko pikaisestikkin. Tämä ei ole rasistinen puhe, vaan kauan sivustaseuraajana mielipiteeni ja johtopäätökseni. Rasistinen puhe on tietämättömien aiheetonta muiden loukkausta, mutta minä näen ja koen sekä kuulen , eli tiedän mistä puhun.

Vastaukset


Vieras

#716 Re: Re: Re: Re: Re: Opiskelijana ja maahanmuuttajan entisenä kaverina

2013-03-07 10:59:30

#715: EUROOPAN SUOMALAINEN - Re: Re: Re: Re: Opiskelijana ja maahanmuuttajan entisenä kaverina 

 Voihan se olla tietysti myös maahanmuuttajien tekemistä rikoksista ja heidä saamista tolkuttomista sosiaalieduista hyötyjä, eli terroristi.


Vieras

#717 Re: Re: Re: Re: Re: Opiskelijana ja maahanmuuttajan entisenä kaverina

2013-03-07 11:27:39

#715: EUROOPAN SUOMALAINEN - Re: Re: Re: Re: Opiskelijana ja maahanmuuttajan entisenä kaverina

Paljon todennäköisempää on, että sinä olet yksi Hommafoorumin puoliammattimaisista nettipropagandisteista, jotka trollaavat kaikkia palstoja saduilla, joilla hyväuskoisimmat ja heikkoimmat suomalaiset saadaan pelkäämään maahanmuuttajia.

Mutta väki alkaa pikkuhiljaa heräämään ja teidän temppujennen "parasta ennen"-päiväys lähestyy.