Jokisaunan puolesta

Kommentoitu viesti

Olli Niemi

#51 Jo on kumma

14.03.2013 15:06

Tämä säästö Jokisaunan kolmesta nuoresta on ihan käsittämätön. Miksi kukaan ei ole ihmetellyt enempää uimahallin lisärahoituspäätöstä. Lisärahoituspäätöstä perusteltiin m.m. että pohjan paalutuatarve tuli yllätyksenä. Nykyisin jo omakotitalojenkin tontit tutkitaan etukäteen paalutustarpeen tutkimiseksi joten tämä selitys on outo. Eikös kunnan virkamiehillä ja luottamushenkilöillä pitäisi olla jonkinnäköinen vastuu tekemisistään ja tekemättä jättämisistään, joten enemmän pitäisi kiinnittää huomiota virkamiesten ja vatuutettujen toimintaan.
Mahtaakos nimimerkki Vieras olla tässä Jokisaunan asiassa kovastikin lähellä asiaa ??
On erittäin hieno asia että meillä Eurassa on tuollaisia ammattinsa osaavia henkilöitä kuin Eija ja Petri, mutta harmi kun kunta ei osaa heitä tarpeeksi arvostaa. Eipä ole moni Euralainen pokannut kulttuuriministeriltä palkintoa kehitysvammaisten eteen tehdystä työstä niinkuin Petri Helander on.
Suuret ja sydämmelliset kiitokset Eijalle ja Petelle sekä heidän apujoukoilleen Jokisaunan ja koko Ruukin alueen kehittämisetä, sekä vammaisten eteen tekemästään työstä.

Vastaukset

säkylä

#54 Re: Jo on kumma

2013-03-14 22:57:03

#51: Olli Niemi - Jo on kumma

pitää pyytää oikein anteeksi kun kirjoitin että eurasta ei tule kuntaa.piti kyllä kirjoittaa kaupunkia!!!! euran kuntaan on pesiytyneet kaikki rosvot.ensin sikabisnes.sitten kuittikauppa.ja kunta hyysää hitto näitä rosvoja.sitten tuhotaan kauttuan metsä.souppaan risteyksen linnankajo täysin fiasko! kyllä euran kunnassa pitäisi päättäjillä olla selkärankaa myöntää että on kädet sonnassa munia myöten! mä en edelleenkään ymmärrä että nämä henkilöt joita me nimitämmä vajakeiksi ym.ne ei voi itse sille mitään.onko sitten laitospaikka ainut mahdollisuus euran kunnassa.ei antakaa niiden tehdä työtä jos ne haluaa vai onko siinä taas petri helander astunut jonkun silmäätekevän varpaille ja kunta päättää jotta jokisauna kiinni.