Pähkinärinteen nuorisotilan Nurkan saatava jatkaa toimitilassaan!

Kommentoitu viesti

Nuoriopalveluiden johtaja

#9 Re: Re: Re:

22.03.2013 18:12

#8: Mie - Re: Re:  

 Hei, nuorisotilalle olla hakemassa uutta paikkaa. Harkinnassa on kirjaston tiloissa toimiminen yhteistyössä kirjaston kanssa, lisäksi pienryhmien käyttöön suunnitellaan entistä  talonmiehen asuntoa.  Nuorisotyö ei siis alueelta lopu ja nykyinen henkilökunta jatkaa työtä edelleen vaikka tilat muuttuisivatkin.

Eija Ahola, nuorisopalveluiden johtaja

Vastaukset


Vieras

#12 Re: Re: Re: Re:

2013-03-22 21:25:33

#9: Nuoriopalveluiden johtaja - Re: Re: Re:

Tämä on juuri se kyseinen syy miksi teemme adressin, mutta ei oikein taida mennä ymmärrykseen. Se kirjaston entinen talonmiehen asunto on ensinnäkin niin turhan pieni tila ja siitä ei olisi kenellekkään juurikaan hyötyä sillä kukaan ei oikein haluaisi olla siellä. Tuskinpa kirjaston asiakkaatkaan innostuisi siitä ajatuksesta että siellä tiloissa olisi joukko nuoria ihmisiä pitämässä hauskaa keskenään ja tietäen nuoret niin eiväthän he oikein osaa hiljaa pitää hauskaa joten siitä häiriintyisi kirjaston asiakkaat tai työntekijät. Työntekijöistähän tämä ei ole kyse, koska heille löytyy paikkoja. Entäs nuoret? mitäs he sitten tekevät jos ei tulekkaan vastaavaista sisätilaa olla yhdessä ja tavata? istuvat ostarin nurkilla, lammaslammen laitureilla tai nesteellä siinä viinaa juovien aikuisten seurassa?  siinä sitten ottaa mallia niistä. Tai häiritsemässä nesteellä työntekijöitä ja asiakkaita. Tämä tila missä olemme tällä hetkellä on paras mahdollinen mitä on, koska se on avara ja siellä on paljon erihuoneita joissa on eri aktiviteettejä esim. pingis, biljardi, playstation, tv, erilaisia lautapelejä ja paljon muuta. Täällä on kaikille jotain tekemistä ja tänne on hyvä tulla kavereiden kanssa kahvittelemaan. Minun mielestäni tuo kirjaston tiloihin meneminen on tyhmää koska se ei palvele yhtään ketään ei nuoria eikä kirjaston asiakkaita. Adressit siis teemme sen takia jotta saisimme pitää tilat.

Kaija Härkönen, pähkinärinteen nuorisotilan vertsu.

-78

#14 ???

2013-03-23 15:57:21

#9: Nuoriopalveluiden johtaja - Re: Re: Re:

Juuuh...shhhh...hiljepaa ollaan kirjastossa.....säästöä vai???? järki käteen mistä säästetään ja missä EI!!!!


Vieras

#15 Re: Re: Re: Re:

2013-03-23 16:04:02

#9: Nuoriopalveluiden johtaja - Re: Re: Re:

Hei.

Mielenkiinnolla haluaisin tietää paljonko nykyisessä tilassa on neliöitä?Entä talomiehen asunnossa?Luulenpa.että talomiehen "kämppä"ei riitä nuorisolle.Jos kävijöitä on yhtaikaa n.30 niin aika ahdasta taitaa tulla jos nykyiset harrastusmahdollisuudet esim.biljardi/bingispöydät saadaan mahtumaan.eikö samassa rakennuksessa/naapurissa toimi iltapvkerho missä on 7v-8v lapsia..

T.tanja tilander

vihainen

#23 Re: Re: Re: Re:

2013-04-02 13:49:38

#9: Nuoriopalveluiden johtaja - Re: Re: Re:  

 Onko arvoisa nuorisotoimen johtaja käynyt Pägyn kirjastossa tai sen talonmiehen asunnossa? Asunto 36 neliötä, joten sinne ei ainakaan saa bilispöytää tungettua, kirjaston aulassako sitä pelataan pingistä! Uskomatonta löyhäpäisyyttä päättäjiltä! Tuntuu kyllä siltä, että nuoriso on tärkeää vain vaalipuheissa, nuorten syrjäytyminen on vaan sanahelinää kun vaakakupin toisessa päässä on Vantaan säästöt. Mitään ei olla opittu edellisestä lamasta!