Karkkilan löytöeläinten talteenottopaikka vaihtoon

Kommentoitu viesti

Mahdikas

#11 LÖYTÖELÄINASIAT KARKKILASSA EDELLEEN REMPALLAAN

22.03.2013 18:33

Tunnen yksityiskohtia myöten Karkkilan holtittoman menettelyn valtakunnanlaajuista tunnettuutta saaneen Turre-tapauksen kautta.
Koko kaupungin hallinto luottamushenkilöineen sekaantui anteeksiantamattomaan holtittomuuteen ainakin vaikenemalla omia asemiaan jatkossakin suojellakseen ja antoi tapauksen aikana löytöeläinvastuussa olleen, välinpitämättömän ja eläkkeelle pakoon sittemmin pötkineen kaupungininsinöörin levitellä harhauttavia tietoja asiasta joka käänteessä, myös, mitä tuli Helsingin hallinto-oikeuteen tehdyille kanteluille.
Sopimusta riittävän pätevän löytöeläinammattilaisen kanssa ei liene vieläkään olemassa.Hallussani on kirjallista näyttöä kaupungin virkahenkilöiden ilmoituksista vuosien varrella, milloin on ollut vain suullinen sopimus ja milloin (esim. 2001) on tehty kirjallinen sopimus ja kun lepsu tila on jatkunut ja on jatkettu kovistelua kaupungin suuntaan, on jälleen kuitenkin hätäpäissään ja paniikin vallitessa tehtailtu uusi paperisopimus, viimeksi 18. tammikuuta 2013. Em. kaupungininsinööri kaiken lisäksi hamekankaan arvoisesti pakeni mm. kaupunginpuutarhuriparan taakse, jolle hän asemavaltuutuksellaan muka hoitoeläinasioita koetti ujuttaa.
Nk. kaupungin sopimukumppani on eläkeläisvanhus, joka ilmeiseti ei vain ymmärtämättömyyttään, vaan paremminkin omaksumansa paikkakunnan tavan pontimena ollen vuodesta vuoteen piilottelee pseudosubjekti Kytökarun kennel takana, jota kenneliä ei Suomen kennelliitossa tunnettu enää v. 2000. Mitään yritystä ei po. henkilöllä ole, ei edes toiminimeä ja yksinkertaisinta kirjanpitoa ja muistiinmerkintämenettelyä eläinten vastaanotosta, luovutuksesta, lainmukaisista ja armeliaista lopetuksista, tms.
Suhmurointiin on liittynyt eläkeläisen toimiin tyylinmukaisesti myötävaikuttaen myös mm. ns. Maikkalanmies, sydämetön,joka on tunnustanut mm. surmanneensa Turre-koiran.
Toivon sydämeni pohjasta, että riittävän moni eläintenystävä pääsisi allekirjoittamaan tämän adressin, jotta edes tämä Karkkilassa pesivä syöpä saataisiin kitketyksi.

Vastaukset

vierailija

#13 Re: LÖYTÖELÄINASIAT KARKKILASSA EDELLEEN REMPALLAAN

2013-03-28 19:54:00

#11: Mahdikas - LÖYTÖELÄINASIAT KARKKILASSA EDELLEEN REMPALLAAN

No eipä ole ainoa asia tuon kaupungin hallinnossa ja varsinkin päättäjissä, jota peitellään. Kähmintää siellä ja täällä.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

2013-04-01 14:33:51



Vieras

#28 Re: LÖYTÖELÄINASIAT KARKKILASSA EDELLEEN REMPALLAAN

2013-04-01 14:54:27

#11: Mahdikas - LÖYTÖELÄINASIAT KARKKILASSA EDELLEEN REMPALLAAN 

Suhmurointiin on liittynyt eläkeläisen toimiin tyylinmukaisesti myötävaikuttaen myös mm. ns. Maikkalanmies, sydämetön,joka on tunnustanut mm. surmanneensa Turre-koiran.

 Kuka on ns. Maikkalanmies? Millä tämä väite perustellaan ja miksi Turren juttua tällä todistuksella viedä eteenpäin??