VAADIMME UUSIA SUSITUTKIJOITA RKTL PALVELUKSEEN

Kommentoitu viesti

Marko Lind
Adressin tekijä

#18 Carinalle:

30.03.2013 12:48

Maa- ja metsätalousministeriö:

Toimiala
Valtioneuvoston ohjesäännön mukaan maa- ja metsätalousministeriön toimialaan kuuluvat:
• maatalous
• maaseudun kehittäminen
• metsätalous
kala-, riista- ja porotalous (vink)
• elintarvikkeet
• maatalouden tuotantotarvikkeiden turvallisuus ja laatu, eläinten terveys ja hyvinvointi sekä kasvinterveys
• maanmittaus ja paikkatietojen yhteiskäyttö ja kiinteistöjä koskevat kirjaamisasiat
• vesitalous.
Lue lisää... http://valtioneuvosto.fi/ministeriot/mmm/fi.jsp


Huom.
"Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen tehtävänä on tuottaa tutkittua tietoa ja asiatuntijapalveluita kala- ja riistavarojen kestävän käytön edistämiseksi, luonnon monimuotoisuuden ylläpitämiseksi sekä kala-, riista- ja porotalouden elinvoimaisuuden turvaamiseksi."

(oma lisäys: yllä olevassa tekstissä tutkimuslaitoksen tehtävänä on luonnon monimuotoisuuden ylläpitäminen ja tässä on RKTL selvästi epäonnistunut pyrkiessään lisäämään maahamme suurpetoja riistakannan kustannuksella KOSKA sudensuojelu tuhoaa luonnon monimuotoisuutta, Lue lisää...  http://markolind1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/111334-sudensuojelu-tuhoaa-luonnon-monimuotoisuutta

 

*     *     *     *     *     *     *     *     *     *

Organisaatiokaavio yksinkertaistettuna:


1/ Ministeri (Maa- ja metsätalous)
"Suomen maa- ja metsätalousministeri on valtioneuvoston jäsen, joka johtaa maa- ja metsätalousministeriötä. Suomen nykyinen maa- ja metsätalousministeri on Jari Koskinen."

2/ Maa- ja metsätalousministeriö

3/ RKTL Ylijohtaja

Ylijohtaja
- Ylijohtaja johtaa tutkimuslaitoksen toimintaa maa- ja metsätalousministeriön asettamien toiminta- ja tulostavoitteiden mukaisesti. Ylijohtajana toimii filosofian tohtori, professori Eero Helle.
Lue lisää... http://www.rktl.fi/tutkimuslaitos/ylijohtaja/

4/ tutkijat



Lopuksi Carinalle:
Tottakai jokainen yksikkö toimii ns. itsenäisesti, mutta on selvää, että jos ylemmältä taholta tulee KÄSKYJÄ, niin alempana olevat yksiköt kiltisti tottelevat. Eihän tämän niin vaikeata olisi pitänyt olla, Carina. Eihän?

Upeaa Pääsiäistä myös Sinulle :)

Vastaukset

CL

#22 Re: Markolle

2013-03-30 13:18:35

#18: Marko Lind - Carinalle:

Sinun onglemasi on juuri tuo; sinä luulet että asiat ovat noin yksinkertaisia ja tietenkin silloin käsittelet ne myös yksinkertaisena sellaisina. Näin ei asia ole. Ministeriö ei voi käskeä RKTL:ää heidän rekrytoinneisaan eikä missää muussakaan mikä koskee puolueettoman tutkimuksen tulosta. Onneksi Suomessa ei ole tuollaista Pohjois-Korealaista hallintotapaa mitä itse suosit.
Asia on siis paljon vaikeampi, Marko. Paljon vaikeampi Markon ymmärtää :)

Ja vielä lisään, että en tule tähän sen kummemmin enää ottamaan kantaa. Myötähäpeä alkaa olemaan jo niin suuri. Menisit sinäkin ulos luontoon koiriesi kanssa nauttimaan ihanasta kevätsäästä.