Pro Kirkkoharju

Kommentoitu viesti

Pekka Kannus, Pro Kirkkoharju
Vieras

#412 Maankäytössä on järki sallittu

18.02.2011 08:50

#411: Vieras -  

 Kirkkoharjun hienon rinnemännikön säästäminen ei tarkoita, että rakentamiset ja maanvaihdot täytyisi tehdä peräkylille. Tämä on tullut näillä palstoilla täysin selväksi. Lukionmäki, Pikonlinna, Tarpilan alue, Valimo ja Ilkko ovat vain muutamia esimerkkejä taajama-alueista eli siitä, minne voidaan taitavasti rakentaa.  

 

Vastaukset

Toto
Vieras

#414 Re: Maankäytössä on järki sallittu

2011-02-18 17:12:46

#412: Pekka Kannus, Pro Kirkkoharju - Maankäytössä on järki sallittu 

 Aika tyhmää tällä sivulla on tämä maavaihto-kirjoittelu.  Yksi tarjoaa toisen omistamia maita kolmannelle! Jos paikka suojellaan, rahalla selviää parhaiten. Ja nyt on turha urputtaa että maanvaihto olisi edullisempaa. Samalla tavalla voidaan ottaa lainaa pankista ja maksaa sitä vaikka 10 vuotta. Samoin turha saivarrella sillä, että maanvaihdolla ei tarvitse käyttää rahaa heti. Vain kirjanpidolla muka saadaan rauhoitus aikaan.  Ilmaiseksi. Win-win.  Kannattaa myös huomioida, että tässä Pro-liikkeessä kukaan ei voi valtuuttaa ketään neuvottelemaan, saati päättämään asioista.

Vieras
Vieras

#416 Re: Maankäytössä on järki sallittu

2011-02-18 22:34:37

#412: Pekka Kannus, Pro Kirkkoharju - Maankäytössä on järki sallittu

P.Kannuksella on tuo maanvaihto hirttänyt kiinni. Mitään järkisyitä siihen ei ole, ainakaan kunnan puolesta. Eiköhän nuo lukionmäki, pikonlinna ym. rakenneta joka tapauksessa. Vai ajattelitko että nuo 10 kerrostaloa ängetään johonkin kohteeseen lisäksi tosta vaan? Siinävaiheessa loppuu maankäytöstä järki...