VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

suvennahka

#5496 Re: Re: Re:

04.04.2013 09:52

#5495: - Re: Re:

Olen käynyt sotaan sutta vastaan syyttäen sitä liian suuresta populaatiosta SUOMESSA! Kaikki änkkäränkät ja känkkäränkät mukaan! Olette tervetulleita joukkoomme mukaan.

Vastaukset


Vieras

#5497 Re: Re: Re: Re:

2013-04-04 21:29:56

#5496: suvennahka - Re: Re: Re:

 

Niinpä, kaikkien pitäisi nyt allekirjoittaa lakialoite pikaisesti. Mitään muuta emme voi laillisesti tehdä. Laittomuuksiin ryhtyessä on syytä muistaa, mitä siitä voi seurata. Liian kova riski/hinta muutaman suden poistosta.

Mielenosoitukset olisivat tietyissä määrin oiva tapa lailliseen kannanottoon, mutta ne kaatuvat aina joihinkin nuoleskelijoihin, joita susiongelma ei kosketa. Pitäisi lyödä seis kaikki tassu päivitykset ja virka-apu poliiseille. Heillähän nyt on todistettavasti aikaa ajella susien perässä selvittelemässä ihan jälkihavaintoja. Kyllä silloin pitäisi olla ihan turhaa kysellä ketään virka-apuun, ei muutakun raja-vartiolaitokset ja metsähallitukset apuun kun jää hirvi tai karhu tai susi auton alle.

Kapi olisi ongelman luonnollinen poistaja, koska sudet ovat laumaeläimiä ja levittävät sen toisiinsa. Siinä ei myöskään ole mitään rikollista jos kapi leviää ketuista tai supikoirista susiin, se on luonnon oma järjestelmä. Sanoisinkin, että minkä ihmeen takia tehdä riistanhoitotyötä kapitartuntojen ehkäisemiseksi kun juurikin tämä sama porukka saa vielä metsästäjistäkin sen kovimman syytöksen. Toivottavasti kapiset ketut ja supit löytäisivät susien alueille!!