VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

Marko Lind

#5498

05.04.2013 20:49

POLIISIN PUUTUTTAVA SUSIENSUOJELIJOIDEN VIHAPUHEISIIN:
http://markolind1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/137187-poliisin-puututtava-susiensuojelijoiden-vihapuheisiin

"Yhdistyksenä seuraamme aktiivisesti internetissä käytävää susipoliittista keskustelua. Olemme erittäin huolestuneita susiensuojelijoiden vihapuheista facebookin eri susiaiheisissa keskusteluryhmissä sekä internetin muilla keskustelupalstoilla joissa voi esiintyä nimimerkillä anonyymisti. Pahimmillaan susiensuojelijoiden kirjoitukset kehottavat väkivaltaisuuteen niitä kohtaan, jotka vastustavat sudensuojelua."... "Susialueilla monet ihmiset pelkäävät ja ihan syystäkin, samoin monet rehelliset metsästäjät pelkäävät itsensä sekä perheensä puolesta. Vihapuheet, joissa joko suorasti tai epäsuorasti kehotetaan väkivaltaisuuteen niitä kohtaan jotka vastustavat sudensuojelua saattavat pahimmassa tapauksessa johtaa siihen, että joku henkisesti häiriintynyt lukee kommentteja, saa niistä kimmokkeen ja toteuttaa vihapuheiden kirjoittamat kehotukset. Olemme yhdistyksenä saaneet myös tietoa, että susiensuojelijoiden toimesta esiintyy lisäksi vihapuheita, joissa kehotetaan epäsuorasti sekä suorasti jopa erilaisia rikollisjärjestöjä vierailemaan niiden kotona jotka vastustavat sudensuojelua ja tällaiset kirjoitukset saattavat johtaa siihen, että joku rikollisjärjestö toteuttaa vihapuheiden kirjoittamat kehotukset, etenkin jos jokin taho maksaa tällaisesta laittomasta toiminnasta. Tällöin on selvää, että seuraamukset voivat olla vakavat sekä peruuttamattomat."

Vastaukset


Vieras

#5499 Re:

2013-04-06 11:51:03

#5498: Marko Lind -

 

Nyt olet Lindi oikealla asialla.Tämä on huolestuttavaa ja sama suuntaus on menossa kun tällä koirametsästystä kansainvälisesti kieltävällä "stop blood sport" järjestöllä. Siis ollaan lopettamassa "veri urheilu", mutta itse tehdään tappouhkauksia ja levitetään juurikin näitä vihapuheita.

 

Ironista, että saman puolueen väki on etunenässä huutamassa vihapuheista vähemmistöjä kohtaan. Kovin on ristiriidassa kyseinen toiminta. Lisäksi saman väen johto jättää näkyvästi tuomitsematta nämä terrori teot turkistarhoille, navetoihin, lupajahteihin jne jne.