Erottakaa Kauniaisten opetuspäällikkö Sari Aarniokoski

Kommentoitu viesti

vieras

#357 Re: Re: Re: on koeaika päällä - pers´potkulla Siperiaan

20.04.2013 15:36

#353: - Re: Re: on koeaika päällä - pers´potkulla Siperiaan

Tämän rehtorin kohdalla toimii ns.hyväsisko järjestö (=Hakaniemen Lions Club),siihen kuuluu koko tämä op.Korhosen erottama naisklaani. Ottakaa ihmiset selvää asioista! Tällaista toimintaa ei voi suomalaisella rehellisyydellä hyväksyä.

Tässä on tahallisesti tehty op.Korhosesta syyllinen - todellisia syyllisiä ovat nämä naisClubilaiset!

 

Vastaukset

noloa Kauniaisten asukkaille

#360 Re: Re: Re: Re: on koeaika päällä - pers´potkulla Siperiaan

2013-04-20 20:16:24

#357: vieras - Re: Re: Re: on koeaika päällä - pers´potkulla Siperiaan

Näin on!  "Hakaniemen Lion's Clubin akkojen" touhut ovat pahemman kerran Suomen yhteiskuntarauhaa horjuttavia ja sikäli pelottavia. Nyt on vasta raapaistu sontakasan pintaa, joten pahin on näkemättä ja kuulematta. Miksi Kauniainen edelleen vaikenee? Miksi oikeat ja kunnolliset "Lions Clubilaiset" eivät ota kantaa asiaan, sillä tähän asti olen luullut heidän toimivan rehellisesti ja Isänmaan asialla? Mediakin on liian puolueellinen, miksi ei nyt tehdä tutkivaa journalismia? Onko liian moni eliittiporukoihin kuuluva sekaantunut noihin monikulttuurisuutta suitsuttaviin ja on nyt "vellit housussa ja pelko per-sees-sä", kun on tajunnut tulleensa "höyhenpääakkojen" aatteiden ja ismien takia huijatuksi?

Me opettaja Antti Korhosen ihmisoikeuksien puolesta taistelevat emme ole  huijattavissa emmekä väsy taistelemaan kävi kuin kävi! Tsemppiä Antti!


Vieras

#404 työpaikkaromanssin toiveissa pettyneet clubilaiset

2013-05-08 11:21:36

#357: vieras - Re: Re: Re: on koeaika päällä - pers´potkulla Siperiaan

Koston ja katkeruuden syy naisklaanilaisilla saattaa olla se "vanha"; joku/jotkut "hyväsiskoista" ovat ehkä yrittäneet iskeä Antti Korhosta ja saaneetkin pakit, onhan hän komea raamikas ja jämäkkä mies, ei mikään neiti. Joukolla sitten tästä nöyryytyksestä suivaantuneina tekivät naisille varsin harvinaisen teon, yhteisrintamassa suunniteltu julkinen sakinhivutus Antille..nöyryytys nöyryytyksestä.

Ei olis kovinkaan tavatonta, näinä moraalisesti varsin löyhinä aikoina kun kaikkinainen hedonismi on pikemmin sääntö kun poikkeus, eikä siinä katsota onko joku varattu tai vapaa, kiinni isketään kun omat halut niin kehoittaa...sivusuhteet tuntuu olevan se elämään kuuluva perusmauste.