Pro Kirkkoharju

Kommentoitu viesti

Laiskurit
Vieras

#544 Re: Montako harjun tuhoajaa liikkeellä?

26.02.2011 17:31

#542: -  

 MOntako harjun repijää todella on? Kirjoitukset voi olla kaikki vaikkapa vain yhden hepun tekeleitä.  Kirjoittelee lämpimikseen. Kangasalan harjun puolesta on nettiadressiin laittanut oman nimensä tällä hetkellä 1645 henkilöä. Pikkusen enemmän kuin repimistä kannattavia. Pistäkää pystyyn se aiemmin ehdotettu oma harjuntuhoamisadressi ja hankkikaa sinne tuhansia nimiä, niin eiköhän kaikki vähitellen taivu siihen, että koko harju vaan maan tasalle ja sorat myyntiin ja tilalle loputon kasa kerrostaloja, elämän onnen tyyssijoja.  Loppuis samalla tällaiset harjuadressit. Vaan löytyiskö puskista ampujista yhtään viitseliästä? Täytyis meinaan se oma nimikin sitten tuoda julkisuuteen ja mennä tarvittaessa henkilökohtaisesti kunnantalolle puolustamaan tuhoamisvimmaansa. Ei jaksa, parempi laukoa tyhjyyksiä kotisohvalta.  

Vastaukset

Ahkera
Vieras

#547 Re: Re: Montako harjun tuhoajaa liikkeellä?

2011-02-26 18:11:08

#544: Laiskurit - Re: Montako harjun tuhoajaa liikkeellä? 

Tämä on niin herkullinen kirjoitus, että en saa oltua kommentoimatta. Ensinnäkin en tiedä onko "Laiskurit"  neiti, rouva vai herra, vai vain harvinainen nimi. Kukaan rakentamisen kannattaja ei ole kirjoituksissaan maininnut "harjun repimistä", kannattavat vain rakentamista taloudellisista syistä.  Kuka tahansa voi kirjoitella lämpimikseen, kuten "Laiskurit".     Ehkä on vain yksi rakentamisesen puolesta kirjoittaja. Que sera, sera...   Ei ole tarvetta perustaa adressia rakentamisen puolesta, koska alue rakennetaan joka tapauksessa. Yli 27000 kangasalalaista ei ole allekirjoittanut adressia. Kannuslaista uhoamista on kirjoittelu "harjut maan tasalle ja sorat myyntiin".  Turhaa uhoamista, mikä tosin on jo kääntänyt ihmisten mielet rakentamisen puolelle.   Hauskaa on tällainen adressikirjoittelu. Harvinainen nimi "Laiskurit" on joka tapauksessa.

Urpo
Vieras

#550 Re: Re: Montako harjun tuhoajaa liikkeellä?

2011-02-26 18:28:02

#544: Laiskurit - Re: Montako harjun tuhoajaa liikkeellä? 

Olen kirjoittanut vähemmän kuin 160 kirjoitusta rakentamisen puolesta. Onko se muka paljon? Muutkin kannattavat rakentamista. En todellakaan ole yksin. Monet suojelijat ehkä kirjoittavat useammin kuin minä.