Erottakaa Kauniaisten opetuspäällikkö Sari Aarniokoski

Kommentoitu viesti

äimistellen

#370 Re: Re: ope - hyvin sanottu

24.04.2013 19:37

#369: Kauniainen edelleen vaikenee - Re: ope - hyvin sanottu

Toivottavasti Kauniaisissa osoitetaan ullin kullin selvästi, että tuo surullisen hahmon opetuspäällikkö on epähenkilö kaupungissanne. Toisaalta tuo nainen jää historiaan uhmaamaan aikaa toilailullaan Korhosen tapauksessa. Jos jostain syystä jossakin Granin koulussa tarvitaan reipasta ulosheittäjää piltin mellastaessa mielin määrin, ehkä Korhosen sijaan tilanteen hoitaa ilman jääkiekko-otteita tuo ämmä Aarniokoski. Toivon, että vastaisuudessa opettajat kautta valtakunnan kutsuisivat arvon esinaiset hoitamaan häirikköoppilaan pois opetusympäristöstä hänen toteuttaessa omaa luovaa tahtoaan...

Vastaukset

potkut naisen pers´kankuille

#371 eikö vieläkään mitään tapahdu

2013-04-25 08:01:04

#370: äimistellen - Re: Re: ope - hyvin sanottu

Mitä ihmettä Kauniaisissa muhii, kun kyseinen nainen saa siellä vieläkin "tårta på tårta kaffetta" lipitellä kaupunkilaisten laskuun ja suunnitella seuraavia juonia kanssaihmisten pään menoksi! Sari aarniokoski on toiminut julmasti ja tehnyt teoillaan ja toimillaan oikeusmurhan paitsi opettaja Antti Korhosta niin meitä kaikkia vanhempia ja koko yhteiskuntaa kohtaan! Se on anteeksi antamatonta eikä tule muuksi muuttumaan!

En ikinä oli uskonut, että Kauniaisissakin on noin paljon "vellihousupäättäjiä"! Uskon ja tiedän, että opettajilla on varmasti raskasta ja työpaikkailmoituksia täytetään ahkerasti!

Tuollaisten tekojen jälkeen ei voi jatkaa noissa tehtävissä ja siitä ei tarvitse edes keskustella!