Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Älkää pilkatko

#11325 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

24.04.2013 19:59

#11306: aijai sumua silmillä - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

EI SELLAISTA TODELLISTA KRISTILLISTÄ YLIOPPILASOPPILAS LIITTOA OLE EDES OLLUTKAAN, EIKÄ TULE OLEMAAN. SYDÄMMESSÄ ON TÄYNNÄ SYNNILLISTÄ ELÄMÄÄ JA SUU JAUHAA SAMAA TASA-ARVO PUPPUA MITÄ VALHEELLA TAHDON NIMIÄ KERÄÄVÄT HOMOUS KIIHKOILIJAT. TÄYTTÄ VALHETTA.

Vastaukset


Vieras

#11332 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-24 21:28:04

#11325: Älkää pilkatko - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

On taas nautittu Caps Lockin autuudesta, mutta sydämeen mahtuu vain yksi m-kirjain. Rakkaus taas ei katso kirjaimia vaan sopii heille, jotka toisaan rakastavat.

Olipas hauska nähdä, että tässä keskustelussa Caps Lock pitää, mutta asiaa ei ole.


Vieras

#11350 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-25 06:09:19

#11325: Älkää pilkatko - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Jännä juttu, mutta tämä palsta ja nämä tämän tyyliset kirjoitukset tulivat mieleeni kun lueskelin paria Ylen uutista.

"Keskustelupalstat ja muut foorumit eivät ole oikea paikka purkaa tunteita. Ei voi olla niin, että vihan purkauksen hintana on toisen ihmisen tunteiden loukkaaminen, sanoo Toivola"

http://yle.fi/uutiset/kansanedustaja_jani_toivola_vihapuheiden_takia_joudun_miettimaan_turvallisuuttani/6594512?origin=rss

"Mitä haluavat sanoa he, jotka lähettävät tuollaisia viestejä tutkijalle, poliitikolle tai yhteiskunnalliselle keskustelijalle? He haluavat sanoa: ole hiljaa. Älä puhu enää koskaan."

"Olin aluksi hirveän tyrmistynyt. Yritin keskustella heidän kanssaan ja saada itseäni ymmärretyksi. Pian huomasin, ettei ole tarkoituskaan käydä mitään keskustelua. Ainoa tarkoitus oli viha. Ja painostuskeinona nimenomaan."

"Varmin tapa hankkia aggressiivisia viestejä on ryhtyä räväkäksi nuoreksi naiseksi, feministiksi, mieluiten ruotsinkieliseksi, sympatisoida vihreitä tai vasemmistoa, kuulua seksuaalivähemmistöön ja puolustaa maahanmuuttajien oikeuksia. Mutta sudet ovat myös varma valinta."

http://yle.fi/uutiset/me_tiedamme_missa_asut/6590408