Lapsen vieraannuttaminen rangaistavaksi

Kommentoitu viesti

Love

#51 Viranomaisille rangaistus!

28.04.2013 19:18

Viranomaisten tulisi saada rangaistus, jos he aiheettomasti estävät vanhempaa/ia tapaamasta lastaan / lapsiaan. Tiedän monta tapausta, joissa on toinen vanhempi mustamaalannut toista, ja tämän takia (usein isä) ei saa tavata lastaan. Mitä tällainen aiheuttaa lapsen psyykkeelle? Eikö se ole lapselle hylkäyskokemus? Isä juoksee todistelemassa syyttömyyttään ja kun sen lopulta saa todistetuksi, on voinut kulua puolikin vuotta. Ja äiti alkaa miettiä uusia kikkoja erottaakseen lapsen isästä. Viranomaisille niin paljon koulutusta, että he osaavat katsoa kokonaisuuksia ja työpari, jotta vältytään puolueellisuudelta. Molempia vanhempi pitää kuulla tasavertaisesti, ja tietysti myös lasta, jos lapsi sen ikäinen.
Ja ehdottomasti rangaistavaksi teoksi sellaiset sijoitukset, joissa vanhemmat eivät saa tavata lastaan. Kenelläkään ei tule olla oikeutta ottaa lasta kotoa pois muuta kuin äärimmäisessä hätä tilanteessa, kun lapsi on ihan oikeasti hengenvaarassa tai kasvuolosuhteet muuten vaarantuvat; ja siltikin voi olla tärkeää saada tavata vanehmpiaan. Nyt tilanne on usein se, että lapsia otetaan huostaan kiireellisesti, vanhempien tapaamista rajoitetaan (jopa ihan vauvoilla!!!) EIKÄ KUITENKAAN OLE KYSE LAPSEN HENGEN VAARANTUMISESTA, vaan viranomaisten HUOLESTA, johon ei ole todelllisuudessa näyttöä.
Kiitos tärkeän asian esille ottamisesta, ja toivotaan, että Suomessa alkaisi tulla muutosta tähän hulluuteen, jossa kärsijöinä ovat LAPSET. Eläkää hyvinvointivaltiossa ja voikaa pahoin :(.

Vastaukset

Lapsenäiti

#150 Re: Viranomaisille rangaistus!

2018-09-24 17:35:09

#51: Love - Viranomaisille rangaistus! 

Itse naisena taistellu lapseni näkemistä. Isä vieraannuttamu häntä monia kertoja. Myös oikeuden määräämiä rikkonu jonkinlainen. Laki täs pitäis olla. Lapsi on vain miehen kosto väline