Lapsen vieraannuttaminen rangaistavaksi

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Lapsen vieraannuttaminen rangaistavaksi.

Love

#51 Viranomaisille rangaistus!

28.04.2013 19:18

Viranomaisten tulisi saada rangaistus, jos he aiheettomasti estävät vanhempaa/ia tapaamasta lastaan / lapsiaan. Tiedän monta tapausta, joissa on toinen vanhempi mustamaalannut toista, ja tämän takia (usein isä) ei saa tavata lastaan. Mitä tällainen aiheuttaa lapsen psyykkeelle? Eikö se ole lapselle hylkäyskokemus? Isä juoksee todistelemassa syyttömyyttään ja kun sen lopulta saa todistetuksi, on voinut kulua puolikin vuotta. Ja äiti alkaa miettiä uusia kikkoja erottaakseen lapsen isästä. Viranomaisille niin paljon koulutusta, että he osaavat katsoa kokonaisuuksia ja työpari, jotta vältytään puolueellisuudelta. Molempia vanhempi pitää kuulla tasavertaisesti, ja tietysti myös lasta, jos lapsi sen ikäinen.
Ja ehdottomasti rangaistavaksi teoksi sellaiset sijoitukset, joissa vanhemmat eivät saa tavata lastaan. Kenelläkään ei tule olla oikeutta ottaa lasta kotoa pois muuta kuin äärimmäisessä hätä tilanteessa, kun lapsi on ihan oikeasti hengenvaarassa tai kasvuolosuhteet muuten vaarantuvat; ja siltikin voi olla tärkeää saada tavata vanehmpiaan. Nyt tilanne on usein se, että lapsia otetaan huostaan kiireellisesti, vanhempien tapaamista rajoitetaan (jopa ihan vauvoilla!!!) EIKÄ KUITENKAAN OLE KYSE LAPSEN HENGEN VAARANTUMISESTA, vaan viranomaisten HUOLESTA, johon ei ole todelllisuudessa näyttöä.
Kiitos tärkeän asian esille ottamisesta, ja toivotaan, että Suomessa alkaisi tulla muutosta tähän hulluuteen, jossa kärsijöinä ovat LAPSET. Eläkää hyvinvointivaltiossa ja voikaa pahoin :(.
Aki Saarikoski
Ylöjärvi

#52 Allekirjoitin

28.04.2013 22:17

Sillä nyt ollaan hyvällä asialla.:)

Vieras

#53

29.04.2013 03:21

Kiitos, niin pahoillani, meillä,iseillä, ei ole useinkaan kykyä ymmärtää, miksi rakas lapsemme, ei saa olla yhteydessä isään.

Vieras

#54

29.04.2013 14:34

Täysin samaa mieltä

Vieras

#55

13.05.2013 15:47

hyvä ku tämä asia otetaan vihdoinkin tosissaan!!
Riitu-59

#56 Kansalaisaloite

16.05.2013 04:26

Nyt on laitettu alulle kansalaisaloite Isän huoltajaoikeudet tasaarvoiseksi äidin kanssa.Meitä ei voi olla vain vajaa 700 jotka ovat samaa mieltä kuin aloite.Eli nyt kaikki mukaan,että isille vihdoin saataisi oikeutta.Liian kauan olette olleet kärsijöinä ja samalla lapset kärsineet.
Maher71

#57

16.05.2013 19:27

Kids are not and never be as a weapon

Anonyymi

#58 Re: Hyvä teko ja tarvitaan suunnatonta sitkeyttä!

20.05.2013 13:43

#30: Apua hätään - Hyvä teko ja tarvitaan suunnatonta sitkeyttä!

Jos isä hylkää lapsen siitä tulee myös isälle iso taakka elämässään jos on vähääkään itsetuntoa, omaatuntoa ja tervejärkinen ihminen. Puhumattakaan lapsesta joka tuntee tulleensa isän hylkäämäksi, lapselle jää traumaattinen kokemus joka kulkee lapsuudesta vanhemmuuteen mukana.

Minulla on lapsia joita en hylkää koskaan. Jatkan taistelua ja toivon että myös muut isät tekisivät samoin ja taistelisivat lapsen oikeuksien puolesta ja lain muuttamisen puolesta niin että lapsen etäännyttäminen, vieraannuttaminen saataisiin lakiin rangaistavaksi.

Suosittelen lukemaan PAS-syndroomasta, PAS-oireyhtymästä sillä se auttaa asiaa ymmärtämään paremmin.

Tämän sanon kaikille biologisille iseille ja lapsiaan ikävöiville iseille,

ISÄT, ÄLKÄÄ JÄTTÄKÖ LASTANNE PULAAN !

http://www.pasvanhemmat.info/

 


Vieras

#59

19.07.2013 17:05

Näyttää siltä, ettei kukaan uskalla voida asialle mitään.
Riitu-59

#60 Kansalaisaloite isen avuksi

21.07.2013 07:37

Haluan vielä kerran vedota teihin isät ja isien puolella olevat.Menkää allekirjoittamaan kansalaisaloite:Isän huoltajaoikeudet tasavertaiseksi äidin kanssa.Toivon ,että jokaisella olisi
edes 10 ihmistä jonka voisi pyytä tämän aloiteen allekirjoitamaan.Nimenne ei tule julki aloiteessa.Haluan,että isät vihdoinkin saisitte oikeutta.
Liian monta ihan hyvää isää vieraannutetaan lapsistaan.On niin väärin äideiltä luula olevansa
lapsen huoltajana parempia kuin isä.Olen täysin isien puolella.Menkää ja alekirjoittakaa,että saisimme vihdoinkin jotain aikaan.

Riitu-59

#61 Kansalaisaloite nyt kaikki mukaan

07.08.2013 16:58

Hetken jo luulin,että tämä kansalaisalote "Lähtisi lentoon tai saisi tuulta purjeisiin."Nyt
tarvitaan teitä kaikkia jotka vähänkin tunnette olevanne isien puolella tässä huotajuusasiassa.
Vai onko vain aina tyydyttävä tähän epäkohtaan yhteiskunnassamme.Siis pyydän teitä allekirjoittakaa
kansalaisaloite Isän huoltajaoikeudet tasavertaiseksi äidin kanssa.Kiitos kaikille jotka olette
tämän kansalaisaloiteen jo allekirjoittaneet.

Vieras

#62

08.08.2013 21:54

Lastensuojelu tekee rajoituspäätöksiä tapaamisista vieraannuttaakseen lapsen vanhemmista ja suvustaan, manipulointia ja lapsen henkistä pahoinpitelyä.
Emo x 2

#63 Etävanhemman haluttomuus tapaamisiin rangaistavaksi?

10.08.2013 09:46

Entäs kun asia menee toisin päin ja se isä ei halua tavata lapsiaan? Äiti saa kuulemma tapaamisten ajalle vapaata, jota ei ole ansainnut, sekä hyötyy rahallisesti, koska isä ruokkii lapset tapaamisten aikana. Isovanhemmillekaan poikia ei saa loma-aikana laittaa, koska se vain hyödyttäisi äitiä.
Tätä jatkui monta vuotta, jonka jälkeen muutimme toiselle paikkakunnalle lasten kanssa.Isä heräsi tässä kohtaa yrittämään estää muuttomme, vedoten vaikeutuneisiin tapaamisiin.
Kuljetimme kerran puoleen vuoteen (jos isälle sattui käymään) lapset tapaamaan hänen kotiovelleen perjantaina ja noudimme samalta ovelta lapset sunnuntaina.
Tästä kaikesta johtuen lapset vieraantuivat väkisin isästään, eivätkä nyt teineinä halua mennä tapaamisiin enää ollenkaan.
Isä laittaa syyllistäviä viestejä heille puhelimeen ja soittelee koittaen saada pojat säälistä luokseen. Voitte kuvitella mitä tälläinen tekee nuoren henkiselle kehitykselle.
Äitinä koitan pitää lapseni järjissään tämän mielivaltaisen kohtelun keskellä etävanhempaa mollaamatta ja arvostelematta, vaikka saan itsekin tiuhaan tahtiin syyttäviä tekstiviestejä puhelimeeni.
Olenhan paha ihminen, koska en jäänyt hakattavaksi sairaalloisen mustasukkaiseen suhteeseen.

Meillä on yhteishuoltajuus, jonka minä tyhmyyttäni aikoinaan vaadin. Sekin on vain kostonvälikappaleena. Saan odottaa jokaista allekirjoitettavaa dokumenttia ja valtakirjaa viikkoja ja anella kymmeniä kertoja niiden toimittamista, jotta saan lasten viralliset asiat hoidettua.
Edes pankkitiliä en ole saanut lapsilleni 8 vuoden aikana avattua, koska en saa ex-puolisolta siihen suostumusta.
Jos tämänkaltainen laki olisi nyt voimassa käyttäisi ex-mieheni sitä vain yhtenä tapana lisää kostaa minulle avioero, lapsista pätkääkään välittämättä...

Vieras

#64

13.08.2013 11:45

Vieraannuttaminen on henkisen pahoinpitelyn törkeä muoto. Sen jälkiä korjataan aikuisikään saakka.
Äiti

#65 Re: Kansalaisaloite isen avuksi

13.08.2013 21:51

#60: Riitu-59 - Kansalaisaloite isen avuksi

Riitu-59,

Tiesitkö, että myös isät voivat vieraannuttaa? Isä voi saada puolelleen sossut ja tuomarit ja sen jälkeen hän voi vapaasti ryhtyä erottamaan lapsia äidistä. Äidin ei tarvitse olla tehnyt mitään pahaa lapsille, tai isällekään paitsi ettei halunnut jatkaa isän kanssa. Jos kaikki ovat isien puolella, kuka auttaa lapsia tällaisessa tapauksessa??

Älkää olko naiiveja

#66 PAS on pedofiilien täsmäase äitejä vastaan

13.09.2013 15:48

PAS-oireyhtymän kehitti amerikkalainen psykiatri, joka keräsi omaisuuden puolustamalla pedofiileja oikeudenkäynneissä. Hänen teesejään olivat mm. että hyväksikäyttö ei vahingoita lasta. Psykiatri teki sittemmin itsemurhan.
Eri maissa, myös Suomessa, PAS-oireyhtymää on käytetty äitejä vastaan oikeudenkäynneissä, joissa isä on epäiltynä insestistä. Äitiä, joka yrittää suojella lastaan, syytetään lapsen vieraannuttamisesta.
Käytännössä PAS-syndrooma tarkoittaa, että toisen vanhemman tekemä ilmoitus lapsen hyväksikäytöstä sekä yritys suojella lasta voidaan diagnosoida mielenterveysongelmaksi.
Olen nähnyt Suomessa tapauksen, jossa lastaan puolustava äiti "diagnosoitiin" psyykkisesti sairaaksi ja hänet järjestettiin viranomaisten yhteistyönä vuosiksi mielisairaalaan. Äiti poistettiin lapsen elämästä ja myös tapaamiset estettiin, mutta se ei enää ollutkaan lapsen vierannuttamista äidistään.
Lapsi annettiin isälle, joka jatkoi hyväksikäyttöä. Lapsesta tehtiin useita lastensuojeluilmoituksia, niitä tekivät mm. opettajat. Näihin ilmoituksiin lastensuojeluviranomaiset eivät reagoineet mitenkään.

Tapaukseen liittyen myös hyväksikäytettyjä lapsia puolustanut lääkäri järjestetiin tekaistuilla syytteillä ja "diagnooseilla" mielisairaalaan.
Pedofiilit todellakin tekevät yhteistyötä ja mm. viranomaisina ja asiantuntijoina toimiessaan he voivat saada aikaan paljon vahinkoa.

Tämän adressin voi allekirjoittaa vain pedofiili tai totaalisen tietämätön ihminen.

Vieras

#67

20.09.2013 10:15

Lapsen etu on että hänellä on molemmat vanhemmat ja hyvä suhde molempiin

Vieras

#68

04.11.2013 17:43

Kunpa tämä laki toteutuisi myös Suomessa. Johan tuon lehtien kirjoituksista näkee...että ihan tarpeellinen ja tärkeä olisi täälläkin.
Erikoista

#69

22.11.2013 13:07

On mielenkiintoista, miten moni täällä kommenttipalstalla käyttää aika lailla samanlaista retoriikkaa mistä syyllistävät "vieraannuttajaa." Vieraannuttaja on absoluuttisen paha: hän on narsisti, hän tahtoo puhdasta ilkeyttään sabotoida lapsen suhteen toiseen vanhempaan ja hän toimii vain oman kostonhimonsa kanssa. Vieraannuttajalla ei ole mitään aitoja tunteita tai huolia; jos hän on huolissaan, kyse on vain krokotiilinkyyneleistä ja näyttelystä. Vieraannuttajan esittämät syytteet ovat kaikki laskelmoituja ja tarkkoja iskuja, joiden tarkoitus on tuhota viaton täydellinen etävanhempi, joka tahtoo tehdä kaiken rakkaan lapsensa eteen.
On se hassua, miten toisen vanhemman demonisointi on ok jos ollaan ns. "hyvisten" puolella. Näissä vieraannuttamistarinoissakin kuullaan aina vain se toinen puoli tarinasta, ja annetaan ymmärtää, että toisen vanhemman kertomus on vain manipulatorista roskaa. Se on hassua, että lähivanhempi on se joka syyttää etävanhempaa kaikista ongelmista, eikä koskaan niinpäin, että etävahempi syyttää lähivanhempaa kaikista ongelmista. Jos lapsi haluaa asua enemmän "väärän" vanhemman luona, syynä on manipulaatio. "Oikean" vanhemman koti on aina tasapainoisempi ja kauniimpi ja ihanampi, mutta manipuloitu lapsiraukka ei tätä tajua.
Lapsestaan välittävä isä

#70 Avunhuuto

26.11.2013 10:00

Voisiko joku samanlaisessa tilanteessa oleva tai ollut lapsen vanhempi kertoa, mitä konkreettista hän on tehnyt katkaistakseen toisen vanhemman systemaattisen vieraannuttamisen?

Entinen vaimoni alkoi vieraannuttaa lasta heti eron tapahduttua, jolloin lapsi oli 1 1/2-vuotias. Keinoja ovat lapsen manipulointi minua vastaan, perättömien lastensuojeluilmoitusten tekeminen, kaikkien lasta koskevien tietojen pimittäminen ym. Lapsi on oireillut alusta asti. Äiti ei ymmärrä, mistä oireilu johtuu, vaan väittää kaiken olevan kunnossa.

Vieras

#71

07.02.2014 10:56

Mielestäni tämä on todella tärkeä asia. Aihe on ollut minulle aiemmin outo mutta nyt uusioperheessä asuvana saan itsekkin osani siitä. Mieheni nuoremman lapsen äiti tekee kaikkensa jotta isä ei voisi tavata lastaan sekä etten minä saa koskaan nähdä lasta. Aiheuttaa paljon pahaa mielivaltaisella käyttäytymisellään.

Vieras

#72

29.03.2014 23:59

Vieraannuttaminen rangaistavaksi myös Suomessa.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

12.04.2014 10:15



Vieras

#74

07.08.2014 06:51

Todella hyvä adressi.
Kiitos tekijälle.

Vieras

#75

10.08.2014 18:44

toivon että asiaan liittyy myös isovanhempien oikeus tavata lasta vanhempien avioerosta huolimatta.