Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Virgo 92

#13387 Re: Re: Järkevä adressi

12.05.2013 11:22

#13385: - Re: Järkevä adressi ?

 Jos olette naimisissa , teillä on JO avioliitto, eli olette jo aviossa- siis ilman mitään nimienlaittoa mihinkään adressiin. Jos taas ,ette ole vielä naimisissa, mutta haluaisitte mennä ja kumppaninne on samaa mieltä asiasta , niin menkää ihmeessä ja "Onneksi olkoon!"Rakkautta ja onnea ei koskaan ole maailmassa liikaa ! Siitä vaan! Mihinkään adresseihin ei nimiänne tarvita siinäkään tapauksessa . Ostakaa mielummin ruusuja puolisollenne nauttikaa yhdessä pullo parasta shampanjaa ja tilatkaa hääkakkunne . Teillä on yllin kyllin mieluista tekemistä tilaisuuden järjestelyissä, älkää vaivatko päätänne kaiken maailman nettiadresseilla, kun elämänne hymyilee ja antaa parastaan.Nauttikaa siitä ! Jos taas ette ole naimisissa , ettekä suunnittele mennäkään, niin mitäpä koko asia teitä liikuttaisi ja mitä teidän silloin kannattaisikaan siiitä välittää . Nauttikaa muuten elämästänne, yksi tai kumppaninne kanssa , samantekevää, jos hänkin kerran on asiasta yhtä mieltä kanssanne . Jos te taas viihdytte   parhaiten yksin , niin menkää vaikka ongelle tai lämmittäkää sauna voitte siinäkin tapauksessa  antaa piut paut tällaisille jonninjoutaville adresseille , jotka eivät paranna elämänne laatua millään tavalla eivätkä tuo siihen mitään lisää.Sanalla sanoen :älkää tehkö siitä ongelmaa itsellenne. Tässä koko asia kaikessa yksinkertaisuudessaan -pähkinänkuoressa teille purtavaksi...Nauttikaa siis elämästänne ja kesästä!

Vastaukset


Vieras

#13388 Re: Re: Re: Järkevä adressi

2013-05-12 11:41:10

#13387: Virgo 92 - Re: Re: Järkevä adressi

Eivät taida tuollaiset argumentit näihin eräisiin vaikuttaa, jotka ovat hankkimassa kuukautiskuppeja lopun ajan katastrofiaikaan taivastempausta odotellessa. En kyllä toisaalta ymmärrä muutenkaan koko logiikkaa: Odotetaan innolla lopun aikaa ja toisaalta pelotellaan sillä, että joku synnintekijä sen aiheuttaisi.

...josta tulikin mieleeni. Lopun aikoja odoteltiin tulevaksi pian Jeesuksen jälkeen. Hämmennys, pettymys ja kriisihän siitä tietenkin tuli kristittyjen keskuuteen. Hieman myöhemmin oli taas kovasti keskustelua siitä, kuuluuko koko ilmestyskirja kaanoniin. Sen kaltaisia apokalyptisia kirjoitelmia oli paljon muitakin niin juutalaisten kuin kristillisten keskuudessa. Osa kristillisistä suuntauksista sen myös hylkäsi kokonaan.

 


Vieras

#13448 Re: Re: Re: Järkevä adressi

2013-05-13 05:50:14

#13387: Virgo 92 - Re: Re: Järkevä adressi

 

Hyvä iskulause tuo ei-heteroiden ”juriidinen päämäärämme”! Muutenkin nimimerkillä ”Virgo”=tähtitaivaan ”NEITSYT” kirjoittelusi, joihin olemme saaneet tutustua koko tämän adressin aikana, edustaa perusteellista harkintaa. Taistelet, vaikka julistaudut itse heteroksi-seksuaalivähemmistöjen puolesta! Myös uudet tuulet ja ennakkoluulottomat asenteesi avioliittoasiassa ovat vakuuttavat-olet niin itsevarma. Olet voimakas, karismaattinen, jopa hieman ylimielinen- siis hieno ja vaikuttava.

Siksipä käännymme omassa ongelmassamme puoleesi, josko voisit vaatia vielä esiintulemattoman esteen poistamista (-vai-tietänet sisäpiiritietona, onko täällä jo useaan kertaan esitetyn Gaid-homolehden marraskuun numero v. 1987 ohjelman lisäksi olemassa salainen lisäsuunnitelma, josta korostettakoon tässä kamppanjassa erittäin hyvin toteutettuina kohtia 1, 2 ja 8-) ja lähteä ajamaan yhdeksi päämääräosioksi ja juriidisesti hyväksyttäväksi MONIAVIOISUUDEN. Näin avioliittoinstituutio laajentuisi miehen ja naisen  avioliittolaissa koskemaan ei-heteroiden parisuhteiden lisäksi myös moniavioisuutta. Kattavuus olisi miltei täydellinen, koska eläinrakkaina vaikenemme.

Samalla saisi hieman vihiä kokonaissuunnitelmastanne mm. vielä vastausta odottava huoleensa ts.: ”Parisuhteen juridinen asema on jo sopiva siinä asemassa, jossa olette ja elätte. Rekisteröidylle parisuhteelle on jo lakikin siitä. Mies- ja miesparille ja nais- ja naisparille se on jo sopiva. Mitä teidän vielä pitäisi saada suhteillenne lisää? Voiko vielä jotain vaatia, ja mitä? Lapsiako? Ettekö te voi elää siinä parisuhteessa? Etkö osaa vastata, mistä kenkä puristaa?”

Moniavioisuusvaateen mukaanottamisella voitaisiin jo esitettyjen ei-heteroiden kirjoittamiin vankkoihin perusteluihin lisätä monta uutta perustetta. Tunnettuahan on, että ei-heteroilla on monia salasuhteita, jotka näin saisivat lain nojalla samat juriidiset oikeudet yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon vaatimusten mukaisesti.

Moniavioisuus voitaisiin kuitenkin rajata esim. yhden sukupolven ajaksi koskemaan vain homoja, koska näin vältyttäisiin mm. isyysongelmasta.

Moniavioisuuden mukaansisällyttäminen vaateisiinne toisi roppakaupalla lisäjytyä ja olisi varmistamassa päämääräajattelunne luoman hankkeen suosiota.

Voisit kypsytellä asiaa lomamatkallasi ja ottaa kohteeksi maita, jossa tämäkin on ratkaistu jo esihistoriallisella ajalla.

Antakaamme piut-paut hiljaiselle hetero-enemmistölle, joka on elänyt ja elää RAKKAUSAVIOLIITOSSA.
Minkähänlaista sekin on? No-hiljaiset eivät elämöi!

Rakkaus on tai sitten ei ole-sitä ette tekään voi muuttaa!