Kannonkoskelaisten turvallisuus säilytettävä

Kommentoitu viesti

Bössis

#2 Aseman purkaminen on ainut oikea päätös

12.05.2013 20:19

Tällaisten pienempien kuntien on pakko ulkoistaa palveluita! Miettikää jos Helsingissä olisi 300 asukasta kohti paloasema? Mitä sitten tapahtuisi. Vaativatko Kannonkoskelaiset seuraavaksi omaa Poliisin välivaltayksikköä, yliopistoa tai lentokenttää? Meidän on pakko säästää, että pelastamme muun Euroopan lamasta. Älkää olko itsekkäitä -jos pelottaa muuttakaa ihan oikeaaseen kaupunkiin. Miettikää millaista elämä oli meidän mummojen ja vaarien aikaan ja verratkaa omaa naurettavaa "turvattomuuttanne" siihen.
Älkää olko pelkureita

Vastaukset

PS

#3 Re: Aseman purkaminen on ainut oikea päätös

2013-05-12 21:39:08

#2: Bössis - Aseman purkaminen on ainut oikea päätös

Nyt kannattaa miettiä sanojaan tarkasti! Ootko asununut/tietoinen Kannonkoskesta!? Hienoa että ollaan pelastamassa jotain Kreikkaa, kun täälläkin on asiat rempallaan! Ite vältän antamasta yhtään ylimääräistä muille maille, vaan tuen pieniä kyliä!

Turhautunut

#4 Re: Aseman purkaminen on ainut oikea päätös

2013-05-13 05:10:37

#2: Bössis - Aseman purkaminen on ainut oikea päätös 

 Taitaa olla "Bössiksellä" väärät lääkket, kun laukoo tuollaista skeidaa. Kannonkoskella on kesäaikaan noin 4000 asukasta joista puolet kesämökeillä ja siis yksi palkattu työntekijä palo-ja pelastustoimessa. Jos vappaehtoinen pelastustoimi loppuu, niin taatusti tulee turhia kuolemia ylipitkien vasteaikojen vuoksi. Mieti sitä, idiootti, ennenkuin otat kantaa.


Vieras

#7 Re: Aseman purkaminen on ainut oikea päätös

2013-05-13 07:11:05

#2: Bössis - Aseman purkaminen on ainut oikea päätös

Sitähän voi "Bössis" puhua mitä lystää, helppo puhua kun jossain palveluiden lähellä asustelee. Oletko koskaan ajatellut mille tuntuu odotella apua? Saatika sitten 20-40 min? Ei kannattaisi kommentoida asioita mistä ei tiedä mitään, vaikka siihen oikeus jokaisella onkin. Tämän kaltaisten ajattelijoiden takia meidän maalla asuvien asiat huononevat vuosi vuodelta.

susku

#14 Re: Aseman purkaminen on ainut oikea päätös

2013-05-14 19:19:11

#2: Bössis - Aseman purkaminen on ainut oikea päätös

Jos pitäisi kaikkien muuttaa isompaan kaupunkiin niin meinaatko että ruuat kasvaa kerrostaloissa tai jossain asfaltilla? mummojen aikaan oli varmasti hyvä kylän henki eikä mikään pakokaasujen haistelu meininki. täällä maalla pyöräillään tai juostaan, "isoissa kaupungeissa" ajellaan autolla kaupungin ympäri että pääsee salille 1km päähän. isoissa kaupungeissa on ihan järkyttäviä lainan määriä, pienemmillä ei ole koska eivät laita rahaa ihan mihin sattuu. joten asu ihan keskenäsi kaupungissa ja elä sossun rahoilla istumassa betonin sisällä.

Katja Kotanen

#16 Re: Aseman purkaminen on ainut oikea päätös

2013-05-15 14:05:21

#2: Bössis - Aseman purkaminen on ainut oikea päätös 

 jos ambulanssin tulo täällä maalla voi kestää jopa puolesta tunnista eteenpäin ja ensivaste-yksikkö on paikalla jo 20 minuutissa kun henki on kyseessä , kuinka me kuntalaiset voidaan antaan lapsiemme tuntea turvaa onnettomuuden sattuessa!!!! Monta kertaa on ensivaste/vpk aloittanneet ja hoitaneetkin homman ennen isompien kuntien apua!!