Kannonkoskelaisten turvallisuus säilytettävä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kannonkoskelaisten turvallisuus säilytettävä.

Enää ei riitä,että asioita hoid. ruot. käsin,vaan ehkä Espanjasta.

#1 Palo ja pelastustoimi

12.05.2013 17:01

Mitä kaikkea lisäksi tuo tullessaa muut kunnalliset ninsanotut uudistukset,joita ajavat kokoomus,sostemi,vihreä,vasemmistol. ruotsalaiset,kaikki ovat täysin kykenemättömiä ja harhaajohtavia uudistajia.Vastuu siirtyy kaikista palveluista puuttuvalle palveluiden tarjoajalle,niin säästö on suurempi.
Bössis

#2 Aseman purkaminen on ainut oikea päätös

12.05.2013 20:19

Tällaisten pienempien kuntien on pakko ulkoistaa palveluita! Miettikää jos Helsingissä olisi 300 asukasta kohti paloasema? Mitä sitten tapahtuisi. Vaativatko Kannonkoskelaiset seuraavaksi omaa Poliisin välivaltayksikköä, yliopistoa tai lentokenttää? Meidän on pakko säästää, että pelastamme muun Euroopan lamasta. Älkää olko itsekkäitä -jos pelottaa muuttakaa ihan oikeaaseen kaupunkiin. Miettikää millaista elämä oli meidän mummojen ja vaarien aikaan ja verratkaa omaa naurettavaa "turvattomuuttanne" siihen.
Älkää olko pelkureita
PS

#3 Re: Aseman purkaminen on ainut oikea päätös

12.05.2013 21:39

#2: Bössis - Aseman purkaminen on ainut oikea päätös

Nyt kannattaa miettiä sanojaan tarkasti! Ootko asununut/tietoinen Kannonkoskesta!? Hienoa että ollaan pelastamassa jotain Kreikkaa, kun täälläkin on asiat rempallaan! Ite vältän antamasta yhtään ylimääräistä muille maille, vaan tuen pieniä kyliä!

Turhautunut

#4 Re: Aseman purkaminen on ainut oikea päätös

13.05.2013 05:10

#2: Bössis - Aseman purkaminen on ainut oikea päätös 

 Taitaa olla "Bössiksellä" väärät lääkket, kun laukoo tuollaista skeidaa. Kannonkoskella on kesäaikaan noin 4000 asukasta joista puolet kesämökeillä ja siis yksi palkattu työntekijä palo-ja pelastustoimessa. Jos vappaehtoinen pelastustoimi loppuu, niin taatusti tulee turhia kuolemia ylipitkien vasteaikojen vuoksi. Mieti sitä, idiootti, ennenkuin otat kantaa.


Vieras

#5

13.05.2013 05:25

palvelu sälytettävä ehdottomasti turvallisuus kysymys ja nuorille harrastuksena hyvänä
Näinhän se menee somesa nykyään.

#6 Kannonkoslelaisten turvallisuus

13.05.2013 06:31

On todella ikävä asia,jos ei enää pystytä huolehtimaan ihmisten turvallisuudesta ja omaisuudesta.
Alkujaan tämä lähti siitä,että ruotsalaistaustaset halusivat paljon maahan pakolaisia,jolloin kaikki rahat menivät pakolaisille ja niiden ylläpitoon ja heidän kotimaihinsa sukulaisille.Nykyisin se on mustaaukko joka imee oikein kunnolla kaiken rahan minkä Suomalaiset jaksavat maksaa ja päälle tulee kaikkinaiset petokset ja vahingot.Vuositasolla puhutaan jo jopa sadoista miljoonista euroista ja summa kasvaa kiihtyvällä vaudilla,niin ettei suomalaisten omia menoja keritä enää purkaa alta pois,vaan joudutaan ottamaa velkaa ulkomailtakin rutosti.
On avian turha luulo,että maahanmuuttaja pakolaiset kävisivät maksamaan mitään.
Näin suomalaisten kaikki palvelut katoavat ja käyvät kalliiksi,suomalaisten ulottumattomiin.
Etteikö palveluita olisi saatavissa jostakin,mutta ensin tulee maksaa kallislasku tilatessa ja sitten joku tarkastaja käy kun ehtii paikanpäällä toteamassa onnistuneesta tehtävän hoidosta,kuinka hyvin olla toimittu ja syyttämässä ,kuinka "kärpäset" ovat aiheuttaneet suurta tuhoa,vahinkoa.

Vieras

#7 Re: Aseman purkaminen on ainut oikea päätös

13.05.2013 07:11

#2: Bössis - Aseman purkaminen on ainut oikea päätös

Sitähän voi "Bössis" puhua mitä lystää, helppo puhua kun jossain palveluiden lähellä asustelee. Oletko koskaan ajatellut mille tuntuu odotella apua? Saatika sitten 20-40 min? Ei kannattaisi kommentoida asioita mistä ei tiedä mitään, vaikka siihen oikeus jokaisella onkin. Tämän kaltaisten ajattelijoiden takia meidän maalla asuvien asiat huononevat vuosi vuodelta.


Vieras

#8

13.05.2013 13:47

Nyt päättäjät asumaan Kannonkoskelle,toivottavasti olisivat sairaita ja heikkokuntoisia!

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

13.05.2013 14:47



Vieras

#10

13.05.2013 17:18

Kannonkosken turvallisuuden puolesta ,
Jussi

#11

13.05.2013 17:19

Hyvän asian puolesta
Pekka Termonen

#12 Nimellä kiitos!

13.05.2013 17:34

Kirjoittakaa hyvät ihmiset oikeilla nimillänne!
Anne Leppänen 1969

#13 Surullista

13.05.2013 18:00

On surullista lukea uutisia, joissa usein on suunnitteilla kunnan palvelujen lakkauttamiset tai niiden siirrot naapurikuntiin. Minun vanhempani, useat sukulaiset ja ystävät asuvat Kannonkoskella ja mieleeni tuli heti ajatus houkutella heidät pois kotikylältään. Turvallisuuden vuoksi.

Turvallisuus ja turvallinen ympäristö on yksi ihmisen tärkeimmistä perustarpeista. Ehkä jopa tärkein.

Useat ihmiset ymmärtävät, kuinka kalliiksi tulee ihmisen muutto juuriltaan vastoin tahtoaan vieraaseen ympäristöön. Kaikkea ei todellakaan voi mitata rahalla.


Kyllä jokaisessa kunnassa tulee säilyä jonkinasteiset palo- ja pelastus resurssit, joihin liittyy myös ensivastehoidot ja muu nopea apu. Edellyttää edes yhden vakituisen viran palolaitoksella.

Vaikutetaan päätöksiin, jotka koskevat läheisiämme :)
susku

#14 Re: Aseman purkaminen on ainut oikea päätös

14.05.2013 19:19

#2: Bössis - Aseman purkaminen on ainut oikea päätös

Jos pitäisi kaikkien muuttaa isompaan kaupunkiin niin meinaatko että ruuat kasvaa kerrostaloissa tai jossain asfaltilla? mummojen aikaan oli varmasti hyvä kylän henki eikä mikään pakokaasujen haistelu meininki. täällä maalla pyöräillään tai juostaan, "isoissa kaupungeissa" ajellaan autolla kaupungin ympäri että pääsee salille 1km päähän. isoissa kaupungeissa on ihan järkyttäviä lainan määriä, pienemmillä ei ole koska eivät laita rahaa ihan mihin sattuu. joten asu ihan keskenäsi kaupungissa ja elä sossun rahoilla istumassa betonin sisällä.


Vieras

#15

15.05.2013 13:56

Ei ole isoilla herroilla taasen kerran minkään laista jären käyttöä! Kuinka käy meidän maalla asujien ? Jos apua tarvitsee on sen Kannonkosken sekä ensivaste/palokunta huomattavsti nopeammin hoitaneet ennen esim.Saarijärveä tai Karstulaa! Jotain rjaa sentään meidän maalaisten syrjimiseen!!!!
Katja Kotanen

#16 Re: Aseman purkaminen on ainut oikea päätös

15.05.2013 14:05

#2: Bössis - Aseman purkaminen on ainut oikea päätös 

 jos ambulanssin tulo täällä maalla voi kestää jopa puolesta tunnista eteenpäin ja ensivaste-yksikkö on paikalla jo 20 minuutissa kun henki on kyseessä , kuinka me kuntalaiset voidaan antaan lapsiemme tuntea turvaa onnettomuuden sattuessa!!!! Monta kertaa on ensivaste/vpk aloittanneet ja hoitaneetkin homman ennen isompien kuntien apua!!

pont007

#17 Kukkenheim....

17.05.2013 13:31

Jos helsingin jupit saa kukkenheimin ... vai mikä se on...se on pieni raha valtion kirstusta pitää
Kannonkoskella ( ja myös muissa pienissä kunnissa)toimiva pelastustoimi , ja itehän me se verorahoilla maksetaan.
vielä yksi henki jäljellä

#18 Kuulemistilaisuus

18.05.2013 03:54

Nyt olisi kunnan järjestettävä yleisötilaisuus, johon nuo K-S pelastuslaitoksen herrat tulisi perustelemaan päätöstään ja kuulemaan arkielämän selviytymistarinoita. Jotenkin pintapuolisia ja harkitsemattomia nuo herrojen aatokset ovat.
Marja Kokkinen

#19 Säästetäänkö meidät hengiltä

18.05.2013 14:36

On tosi ikävää, jos meiltä loppuu paikallinen ensivastetoiminta. Säästetäänhän siinä tietysti hoitokustannuksia, jos mummu joutuu odottelemaan infarktin sattuessa yli puolituntia ambulanssia ja peli on sillä selvä. Ikävämpää on, jos lapsi putoaa kiipeilytelineestä ja murtaa selkänsä tai lonkkansa ja ensiapu on Saarijärveltä täällä ehkä 45 minuutin kuluttua. Voipi koitua vuosikymmeniksi lisäkustannuksia erikoissairaanhoidosta ja vammaispalveluista.

Vieras

#20

19.05.2013 04:15

 

Hyvät Ihmiset!

Ensivasteyksikön säilyttäminen Kannonkoskella on osa jokaisen kuntalaisen oikeutettua perusturvallisuutta.

Ambulanssin tulo voi kestää juuri silloin kun hätä on suurin, ja apua tarvittaisiin ja pian! Meillä vaan ei ole oikeutta jättää pientenkään kuntien ihmisiä heitteille !


Kannonkoskelaisten puolesta

Anneli Helala

tervaskanto

#21 Turvallisuus ja pelko

20.05.2013 06:12

Yhteiskunnan täytyy taata kansalaistensa turvallisuus. Petoeläimet ovat lisääntyneet Kkoskella koska Suomenselän alue on petojen kasvatusaluetta. Petojen ilmaantuminen asumusten liepeille aiheuttaa pelkoa. Vaikkei pedoista ole suurempaa uhkaa niin riittää kuitenkin pelon tunne myöntämään niiden tappoluvat, järjestämään koulukuljetukset kotiovelta jne. Ihmisille aiheuttaa samalla tavalla turvattomuuden ja pelon tunteita kun ei ole ensivastetta ja palokuntaa - miksei tätä haluta hoitaa - vastuuttomuutta.