Polttoaineen hinta alas

Kommentoitu viesti

maalaisjärki kunniaan!
Vieras

#650 Re: bensanhinta tuplattava

16.03.2011 23:49

#636: Mennään bussilla - bensanhinta tuplattava

Jooh ja ne ihmiset jotka asuvat maalla, on asia heille  hiukan hankalampi, kun on PAKKO KULKEA omilla ajoneuvoilla, tai jää työt tekemättä, maaseudun asukkailla työajatkin ovat niin hajanaisia,että aivan mahdoton edes kuvitella kulkevansa bussilla, 10 vuotta sitten kuljin opiskelemaan bussilla, joka meni lähistöltä tasan 2x päivässä eli kerta päivään molempiin suuntiin, ja nykyään hyvä jos sitäkään, se on vielä kaupunkilaisten helppo toteuttaa julkisilla liikkuminen, mutta asiaa täytyy hiukan laajemmin ajatella..... ja esimeskiksi maatalouslomittajat, pistäpäs käymään 2x päivässä työmailla julkisella....MAHDOTONTA... että ei kyse ole vain huviajeluista.. toki niitäkin ihmisiä on jotka sitä harrastaa, mutta on paljon ihmisiä joita sellainen ei koske...

mites olis ne hevoset... kokeilepa sitä keinoa,että menet joka hemmetin paikkaa ratsulla niin katsotaan kuinka kauan jaksat sitä menoa..ja voit sitten kertoa niille vähemmän tienaaville että kannattaako jättää suosiolla työt tekemättä kun bensan hintaa vielä nostettaisiin... eletään sitten muitten siivellä, maksakaa verot, kellä on varaa pistää palamaan turhuuksiin, kyllä köyhät on mielissään..

 

Verotus toki täytyy olla, ja joka saakelin kohtaa sitä periä,mut siinä kun käydään miettimään et kuinka helkkarin paljon menee tuloista KAIKKIAAN PELKKIIN veroihin, ei mitään järkeä, kohtuus kaikessa... siis IHAN KAIKESSA!!!

Vastaukset

Mennään bussilla
Vieras

#686 Re: Re: bensanhinta tuplattava

2011-04-13 14:28:26

#650: maalaisjärki kunniaan! - Re: bensanhinta tuplattava

"mites olis ne hevoset... kokeilepa sitä keinoa,että menet joka hemmetin paikkaa ratsulla niin katsotaan kuinka kauan jaksat sitä menoa..ja voit sitten kertoa niille vähemmän tienaaville että kannattaako jättää suosiolla työt tekemättä kun bensan hintaa vielä nostettaisiin... eletään sitten muitten siivellä, maksakaa verot, kellä on varaa pistää palamaan turhuuksiin, kyllä köyhät on mielissään.."

Voisinhan mie hevosella kulkeakin jos semmonen olisi, vaan eipä ole. Eikä minun kohdalla voi paljoo sanoa että kerro sitten vähemmän tienaaville, kun ite tulen toimeen ihan normaalilla työmarkkinatuella, eli käteen jää reilut 400€ kuussa. Mutta hyvin oon päässyt kulkemaan bussilla tai fillarilla, tai sit välillä töissä ollessa työkavereiden kyydillä, enkä tosiaankaan asu missään kaupungissa, vaan ihan maalla. Tuossakin autoiluasiassa voisi myös toteuttaa kimppakyytiä hommaa, sillä tavoin ite kulkenut välillä töissä ja aina sitten samassa kyydissä ollut useampikin työkaveri, ettei kaikki kulje omilla autoillaan töihin.