Kissojen asemaa parannettava eläinsuojelulaissa

Kommentoitu viesti

niin kerta

#16 just

08.06.2013 03:14

Samaa mieltä että ell maksut kuriin! Jokaisella eläimen arvon tuntevalla ihmisellä on oikeus lemmikkiin. JOPA KÖYHÄLLÄ! Kissan kiinni pito niinkuin koirilla.... ei onnistu... kissa on ulko ilma eläin, saalistaja. saalistaa lähes päivittäin. Ei sellaista voi pitää maatilla kiinni vain tiettynä aikana. tärkeintä olisi että kissat leikattaisiin. Kissojen massa ja huvikseen tuottajat pitäisi saada kuriin. ja ihmisile tietoutta... On kohtuutonta että myydään maatiais kissaa 200e että pääsee hyvään kotiin. Ei se sitä katso että pääsee jos sen joku idiootti maksaa... Minä en ole kummastakaan maatiais kissasta maksanut euroakaan. Molemmat leikattu ja maalla asutaan. Kun alkaa adresseja ja muita kehittämään niin tulisi tajuta alkaa sieltä ihan perus asioista! Ell nyt ottakaa kampanjaksenne ympäri maan puolen hinnan leikkaus! (edes!) Jos olisin työttömänä saisin 500€/ kk. Miten kuvittelee nyky maailma että maksan sillä asumisen kaikki siihen kuuluvat kustannukset. ruokani. eläinteni ruoan? Saati siihen vielä narttu kissan leikkus YLI 160€........ No pitäähän lääkärinkin saada palkansa ja onhan se nartuille vaativampaa Mutta uskoisin että ihmisiä kävisi enemmän ja pitäisivät huolta eläimistään jos hoitokulut olisivat kohtuullisempia jopa köyhälle tai sille hamstraajalle...ja tämä turkistarha.. voi luoja!!! viedään nyt niiltäkin ihmisiltä elanto........ ja meidän vanhat perinteet... ei voi sanoa kuin VOI HEL***TTI... Ajaisitte niiden eläinten oloja paremmiksi. Samaa tuotantoa kuin siat, lehmät. AJETAAN SIIS NAVETATKIN ALAS!!!!! EI JUMA..!!! Näilläkin ihmisillä on oikeus elättää perheensä ja ne eläimet....... Ideanne on kyllä hyviä mutta toiminnan kohteet vääriä... Kohta kaikkien pitää alkaa vekeiks ja ei saa metsästää ja saat 1000€ sakot kun tapat hyttysen... JOKU JÄRKI NYT NÄIHIN JUTTUIHIN!!! Eli ell maksut kuriin. Kissoja leikkukselle ja IHMISILLE VALISTUSTA! Olen sitä mieltä että kaikista paras tässä nyt alkaa oleen se että joka ikiseen eläimeen tulee hommata ajokortti.. Tai sitte kaikki eläimet pois ihmisen listoilta....

Vastaukset

NIINPÄ NIIN

#17 Re: just

2013-06-08 07:58:51


#16: niin kerta - just

Niin kerta, monet eläinlääkärit ja tahot järjestävät tempauksia missä kissoja leikautettaan halvemmalla, ja voihan yrittää neuvotella ell.lääkärin kanssa että onko mahdollista saada alennusta tai osamaksua aikaiseksi. 


Tällä adressilla halutaan juuri puuttua KISSOJEN asemaan, eläinsuojelulakia ollaan monelta taholta uudistamassa mutta kissojen kohdalla ei olla tekemässä minkäännäköisiä uudistuksia... 

Eiköhän nämä asiat ole juuri niitä PERUSASIOITA kissojen aseman parantaminen? Ei kissa kuulu olla vapaana taajamaa-alueella tai kaupungissa, ei kissapopulaatiot missä voi parhaimmillaan olla yli 50 kissaa ja sisäsiittoisia pentuja joiden terveyttä ollaan laiminlyönty tai nämä kesäkissailmiöt missä otetaan hetken mielijohteesta ja eläinlöytökodit kuormittuvat täyteen kun niitä hylätään ja myyntipalstat täyttyvät kun ihmiset eivät haluakkaan kissaa mitä tyhmimmistä syistä.

Ikävää jos sinun ja monen muun rahallinen tilanne on heikko, mutta eipä ne lekuritkaan ilman edestä niitä tee. Lääkkeet ja toimenpide ja verot ja palkat pitää maksaa niin kyllä se on pieni summa.. 
jos olet erimieltä niin eihän sinun ole pakko allekirjoittaa!!

 

 

Meri

#62 Re: just

2014-05-29 12:27:30

#16: niin kerta - just

Itse toivoisin että jokainen laittaisi tässä nyt etusijalle sen KISSAN OIKEUDET eikä omia itsekkäitä "oikeuksiaan". Minusta kenelläkään ei ole oikeutta hankkia lemmikkiä tietäen, ettei elämäntilanteen, varallisuuden tai muun syyn takia pysty antamaan sille parasta mahdollista hoivaa eli esim. viemään sitä tarvittaessa eläinlääkäriin perustoimenpiteisiin kuten leikkauksiin, rokotuksiin, tarkastuksiin... Ihmisillä on oikeuksia jo aivan riittämiin ja jos niitä nyt lähdetään korostamaan tässä asiassa, jää se kissan arvo lainkin silmissä sinne esineen tasolle.