Vaadin Älä alistu! -kampanjan lopettamista

Kommentoitu viesti

Juha Miettinen
Adressin tekijä

#11 Re: Re: Re: Re: älä alistu???

24.03.2011 20:17

#10: Vieras - Re: Re: Re: älä alistu??? 

Onko tällainen hyökkäävä tiedottamiskampanja sitten sitä toisen heikomman omantunnon puolesta toimimista? Siitä on ollut hivenen vaikeaa olla välittämättä koska se on niin näkyvä. Miksi tämän kampanjan täytyy olla niin näkyvää? Eikö se ole juuri tarkoitushakuista? Jos se ei olisi sitä, se olisi voinut jäädä vain esimerkiksi tuon Nuotan internetsivuille, jolloin vain tietty ihmisjoukko siitä tiietäisi, mikä sekin olisi ollut mielestäni vaarallista ajatellen ihmisten ja varsinkin nuorten omaa ajattelua. 

Mielestäni sellainen ajattelu että ajattele kuin me niin olet hyvä ihminen, on vaarallista. Tästä kampanjasta voi äkkiä saada sellaisen kuvan että vain "parantumalla" ja "uskolla"  olet hyvä ihminen. Kyllä mielestäni kaikki ihmiset ovat yhtä tärkeitä ja hyviä uskovat he tai eivät. Enkä nyt sano että pitäisi ajatella kuin minä mutta tämä nyt vain on minun mielipiteeni.

Tällaista kampanjaa ilman on voitu olla, miksi sellainen pitää olla nyt? Minusta tässä hyökätään nimenomaan juuri nuoria ihmisiä kohtaan. Sanot että kukaan meistä ei ole oikea sanomaan heille mitään, jotka kokevat elämänsä oikeaksi. Minusta sen toteamiseen ei tarvita myöskään minkäänlaisia kampanjoita. Varsinkaan näin hyökkääviä. Jokainen saa uskoa niinkuin haluaa. Ilman kirkkoa tai kirkon kanssa.

Vastaukset

Lehtiä lukeva

#16 Re: Re: Re: Re: Re: älä alistu???

2011-03-25 08:17:27

#11: Juha Miettinen - Re: Re: Re: Re: älä alistu??? Onko tällainen hyökkäävä tiedottamiskampanja sitten sitä toisen heikomman omantunnon puolesta toimimista? Siitä on ollut hivenen vaikeaa olla välittämättä koska se on niin näkyvä.

 Ilmoituksetko on parempia, jos ne jätetään ilmoittamatta? En näe kampanjassa hyökkäävyyttä, enkä ymmärrä minkä takia vaalien alla vanhoilliset tahot eivät saisi hakea näkyvyyttä, kun sitä hakee kaikki muutkin puolueet. Jos kannatat vihreät, toki ymmärrän, että kiellät mieluummin vastustajalta ja sallit vihreille.

Hyökkäävyys löytyy iltapäivälehtien lööpeistä ja kampanjan tuomitseminen luo lisää lööppejä. Sitä molemmat osapuolet tavoittelevat, allekirjoittaisin, jos tässä vastustettaisiin vaalityötä ihmisten intiimiasioilla ja perusteltaisiin asia. Keskustelua kuuluu käydä, tuo kampanja jatkaa siitä, mistä Vihreät aloitti vuosi sitten. Jos siitä ei osaa olla välittämättä, voi olla hyvä ottaa osaa keskusteluun, kuten teetkin.

En ymmärrä lööppejä, enkä virallisten tahojen tuomitsemista tai varsinkaan, että yhden lehden päätoimittaja vaiennetaan. Tuon kampanjan vastuuhenkilöksi nostettu toimittajahan tekee työtään. Nyt käytännössä kesken vaalien moni poliitikko ja jotkut kristilliset tahot rikkovat sananvapautta vastaan kieltämällä toimittajaa julkisesti esiintymästä aiheen tiimoilta. Kyllä vaikka näkemykset on ääripäästä, sananvapaus kuuluu olla.

Jokaisen yksilön oma reaktio on varmasti oikeutettu, oli se puolesta tai vastaan, seuraa siitä addressin allekirjoittaminen tai ei. Ei tuo poikkea Oras Tynkkysen ja Vihreiden Avioliittoa vastustaneesta kampanjoinnista, ero on, että näkökulma on vain vastakkainen.