Digimon Frontier-kausi MTV3-kanavayhtiön ohjelmistoon.

Kommentoitu viesti

Fani vuodesta 2002 lähtien.
Vieras

#18 Digimonia ja laatuanimea muutenkin

27.03.2011 01:41

Nyt, kun mielestäni sisällöltään köyhin kausi Tamers on katsottu, on jo aika saada Frontier kehiin. Tai jos Frontierin kuivuus, angsti ja vanhanaikainen piirrostyyli pistävät silmään, siirrytään suoraan Saversiin, parhaaseen kauteen Adventuren jälkeen! Kaikissa kausissa on syvyyttä, konfliktia ja metamietiskelyä, mutta Frontierissa on aivan liikaa fillerijaksoja, jotka eivät vie sarjaa mihinkään suuntaan. Ehkä sarjan uskonnolliset symbolitkin (enkelit, paha enkeli, elementit ja Kabbaladigimonkin [!]) hieman vievät haluja tuoda sitä televsisioon.
En halua rinnastaa Pokémoniin, jonka dubbi huononee kausi kaudelta ja jossa kaikki repliikit huudetaan (myös kuiskatut), sillä Tamersin dubbi oli aika huono (Takato ja Guilmon repivät korvia eikä Takaton lasia särkevästä huudosta saa kukaan selvää).

Jos Dragon Ballia kansa haluaa, tilatkaa Kai, ei Z. Fillerit revitty pois ja jaksoja tiivistetty, jolloin sarja lyheni/lyhenee ainakin kolmanneksella. Kain jenkkidubbikin on hyvin laadukas. Itse asiassa jenkkidubbi olisi parempi, sillä perisuomalainen konservatisti vain nauraa, kun päälle nelikymppinen Gokû sarjan loppupuolella huutaa 5 vuotiaan äänellä. Ja ei GT:tä, herran tähden.

All in all, lisää animea televisioon! Kunnon syvällistä animea, ei nykymeiningin 8-12-vuotiaiden poikien krääsäanimea (katson sinua, Bakugan) ja silloin tällöin joitain Ghiblin klassikoita (joka on ihan oikea suunta). NGE on uusittu sen seitsemän kertaa ja Full Metal Alchemist pilattiin liialla mainostamisella ja ylimielisellä suhtautumisella (oikeasti, Edward yhdeksi Subin maskoteista?).

Mutta jos sitä Digimonia tuodaan (pliis), niin ei kutoskautta, joka on äärimmäinen pahnanpohja koko franchiselle. Xros Wars tuhoaa kaikki haaveet seiskakaudesta.

Vastaukset

jokurandom

#28 Re: Digimonia ja laatuanimea muutenkin

2011-07-08 19:29:07