justinbiebertakaisinsuomeen

Kommentoitu viesti

Idiootit

#87 Nyt v*ttu.

24.06.2013 09:20

Mulla ei sinänsä oo mitään Bieberiä vastaan... Mutta te fanit ootte niin h*lvetin tyhmiä 12 -vuotiaita idiootteja. "Justin tulee takas koska me rakastetaan sitä niin paljon" No kuinkakohan monessa maassa se olis sitten jo käyny uuestaan? Eiköhän muista maista löydy suurempia faneja ku täältä räkälästä. No mutta "NEVR SEY NEVER EVRITING IS BOSSIBLE" JUU hypätkää kaivoon ja lopettakaa kirkumasta, ei se teitä rakasta, se rakastaa rahaa ja sitä massaa joka sitä fanittaa, juuri sinä joka tätä luet, olet arvoton p*ska tälle joskus hieman ylimieliselle poptähdelle.

Ootte ihan samoja idiootteja ku nuo homoja puolustavat (JA EI, homoissa ei ole mitään vikaa), mutta ne teini -vapaustaistelijat jotka sanoo, että: "koska ne ei haittaa muita ni miksei homoavioliittoja sallita ja kaikki ketkä ei tykkää on ahdasmielisiä paskoja" Noheei miksei samantien sallita ihmisen ja koppakuoriaisen välinen liitto? Eihän sekään haittaisi ketään? Naapurini rakastaa koppakuoriaisia, joten miksei hän voisi panna niitä? Ja miten voitte sanoa ihmisiä ahdasmielisiksi paskoiksi kun heti kättelyssä tuomitsette kaikki jotka ei kannata samaa asiaa kuin te? Ketkä ne tässä on ahdasmielisiä?

En sano etteikö olisi olemassa viisaita Bieber -faneja, mutta sitten on nämä räkänokat joista ei ole yhteiskunnalle muuta kun harmia.

Vastaukset


Vieras

#88 Re: Nyt v*ttu.

2013-06-24 09:28:03

#87: Idiootit - Nyt v*ttu.

Kiitos #87, kiitos.