Kommentoitu viesti


Vieras

#1

08.07.2013 17:31

Perinnönantaja eläessään on maksanut verot omaisuuutta hankkiessaan.Miksi pitää maksaa verot moneen kertaan.Tyhmää eikö totta.

Vastaukset

Erno-Petteri

#75 Re:

2015-09-05 11:49:27

#1: -  

 Jos teet työtä ja saat palkkaa, joudut maksamaan veroja. Jos joku tekee sinulle töitä (esim. siivooja), hänkin joutuu maksamaan jo verotetuista rahoista uudelleen veroja. Mitä uutta tässä on? Ja se siivooja ansaitsee oikeasti palkkansa, eikä leikisti, kuten perijä, joka ei ole tehnyt perintönsä eteen muuta kuin syntynyt oikeaan perheeseen. Kumpaa näistä pitäisi verottaa kireämmin, siivoojaa vai perijää?

Köyhänä omaa syytään

#89 Re:

2016-04-16 05:28:03

#1: -  

 SItäpaitsi, yleensä suuret perinnöt syntyvät yritystoiminnan kautta ja yrityksethän ovat saaneet vähentää kaiken mahdollisen verotettavasta tulostaan niin että se on voinut laajentaa ja hankkia verottomasti kaikenlaista omaisuutta lisää ja lisää - verottomasti. Miten monen kuorma-autoilijan piha on täynnä tarpeettomia autoja jotka on ostettu vain veronkiertosyistä? Miten hienoja traktoreita maaseudulla samasta syystä? Entä metsäpalstojen ostelu muka yrityksen puuntarpeita varten jne.