Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta

Kommentoitu viesti

TAKU

#3041 kohu pähkinän kuoressa

14.07.2013 11:55

Tämä kohu on aaltoillut ja on käyty keskustelua monesta näkökulmasta muttei juurikaan siitä oleellisesta.Nimittäin kysymys on siitä pitääkö ihmisen aina noudaattaa lakia silloinkin kun se on ristiriidassa hänen omantuntonsa kanssa?Koulun filosofiantunneilla asiaa käsiteltiin näin toisaalta mitä tästä yhteiskunnasta tulisi jos jokainen eläisi oman päänsä mukaan ei mitään?Mutta sitten jos ajatellaan Natsi Saksaa monet humaanit ihmiset piilottelivat juutalaisiaja pelastivat heidän henkensä.Joslakia kerranpitää aina noudattaa herää kysymys toimivatko he väärin.Minua kismittää se etä asiasta puhutaanihan kuin stämä olisi vain uskovaisten ongelma.
Mutta jos tarkastellaan ministerin puheita niin on syytä huomata että hän puhui teoeettisella tasolla.VOI TULLA TILANTEITA JOISSA KRISTITTY JOUTUU TOIMIMAAN LAIN VASTAISESTI .Hän viittasi lähinnä aborttiin.Hän sanoi ettei Suomen laissa ole mitään muuta kohtaa mitä krristitytn ei pidä noudattaa kuinse että laki vaatii lääkäreitä tekemään abortteja.Tämä laki koskee anoastaan lääkäreitä eikä kysymys ole RIKOSLAISTA!Päivi ei kehottanut ketään RIKOKSEEN!

Vastaukset

Totuus ei ole muotisana

#3056 Re: kohu pähkinän kuoressa

2013-07-14 18:28:55

#3041: TAKU - kohu pähkinän kuoressa

Olisipa kivaa jos suomalaiset  ottaisivat rauhassa asioista selvää ennen kuin sanovat juuta tai jaata. Lukekaa ihmeessä Päivi Räsäsen koko pitkä puhe niin osaatte muodostaa oman mielipiteenne sen sijaan että muodostatte sen kuulopuheiden perusteella. Se olisi reilua kaikkien kannalta. Kategorinen tuomio puolesta tai vastaan ilman puheen lukemista osoittaa vaan sitä että ei pidetä väliä tai ollaan laumasieluja. Onhan meillä kaikilla aivot joilla voimme ajatella.

http://kansanlahetyspaivat.fi/sites/default/files/klp2013_kanava_6_paivi_rasanen_060713.pdf