naimalakko

Kommentoitu viesti


Vieras

#210 Re: Re: ei jaksas enään tätä homostelu yhteiskuntaa

07.04.2011 20:42

#208: valot päälle nyt!! - Re: ei jaksas enään tätä homostelu yhteiskuntaa 

 Okei unohda se jalusta juttu, mutta  joka käänteessä tästä homoasiasta vaan niristään ja naristaan millon pitää saada sitä millon tätä ja hyväksyntääkin joka puolelta. Pitäs saada kaikia mahdollisia oikeuksia ja etuuksia eikös se nyt ole jo riittävä myönnytys että aikoinaan sovittiin että homous ei ole sairaus. Hei voimmehan sopia että homous on vain erhe ei virhe ja sen erheen varjolla heterot voivat pitää itseään parempina ja jatkaa sukuaan niin kuin esi äidit ja isätkin aikanaan. Ja jos jokin minusta kertoo olkoon vaikka se että ei se ole homo jota nuollaan vaan se joka nuolee tai ei se joka panee vaan se jota pannaan. Ei nyt pidä hermostua. On muuten muunlaisiakin ihmiseksi itseään kutsuvia jotka ovat ihan kuin ihmisiä siihen saakka kun siirtyvät omasta mielestään sinne seksuaaliselle puolelleen ja niitä hoitaisinkin sitten jo nikkelihalvauksella.

Vastaukset

hoijaa
Vieras

#232 Re: Re: Re: ei jaksas enään tätä homostelu yhteiskuntaa

2011-04-11 08:30:37

#210: - Re: Re: ei jaksas enään tätä homostelu yhteiskuntaa 

 No älä sitten hyvä ihminen puhu mistään jalustoista josset tarkota mitä sanot. Eli mieti jatkossa ennen kuin tänne kirjoitat kaiken maailman valheita.

Tasa-arvoinen avioliittolaki on vain ajan kysymys - halusit sinä sitä henkilökohtaisesti tai et. Perustuu katsos ainoastaan siihen että lain mukaan syrjiminen on väärin.

En mäkään antaisi kaikkia oikeuksia ahdasmielisille ja vihaan taipuvaisille (vihaavat joitain ihmisiä joita eivät edes tunne, tässä tilanteessa homoja - ilmeisesti omien mielikuviensa perusteella) - mutta tasa-arvon nimissä oikeudet heillekin kuuluu kunnes mahdollisesti syyllistyvät johonkin rikokseen. Tämän jälkeen vasta voidaan oikeuksia (kuten vapaana liikkuminen) ruveta ottamaan pois.

Lain edessä samanarvoisuus (rikokset asia erikseen) kuuluu kaikille ihmisille.Ja piste.